Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Vélemény? Mi mit tenne helyemb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vélemény? Mi mit tenne helyembe? 1 éve vagyok párkapcsolatba, úgy érzem szerető kellene?

Figyelt kérdés
Minden tökéletesen alakult az elején, majd úgy érzem hogy nem becsül meg, természetesnek veszi az én kedvességem. Ez még lenyelem, hisz szeretem, ilyen természet rózsaszín köd bla-bla-bla... csak történt egy esemény, amibe belebolondulok. Felkereste az ex és egy romantikus éjszakát kért tőle, ám de nem tudom mi lett a végkifejlet... Kövezzetek meg, de én úgy érzem hogy kell egy olyan titok amivel kompenzálom és nyugodtan tudok aludni, vagyis szükségem lenne egy szeretőre. Igen tükörbe tudok nézni, Deee szeretem őt igazán, Vele akarom leélni az életem, Nem érzem magam gerinctelennek. vélemény? mi mit tenne helyembe?

2017. márc. 23. 19:46
1 2
 11/12 kolosszus22 ***** válasza:

Neked valami nagyon torz képed van a szeretetről, szerelemről kérdező. Úgy érzed nem becsül meg, de te vele akarsz maradni mert őt szereted, de közben meg szeretőt akarsz, megcsalni, hogy amolyan pitiáner bosszút állj rajta? WTF? Neked ez a szeretet? Hogy tudsz belemenni ilyenbe úgy, hogy elvileg neked ő a nagy szerelmed? Meg úgy ámblokk miféle párkapcsolat ez, ahol ilyen szánalmas játszmákra van szükség? Bocs, de ebbe az egészbe bele lehet kakkantani...vicc ez, nem kapcsolat.

29F

2017. márc. 23. 21:59
 12/12 anonim ***** válasza:
Arrl, hogy az exe megkereste, nem tehet. Ne büntesd ezért!! Nem mondta el neked? Nem csoda, ismer annyira,hogy elindul a fantáziád és sértve érzed majd magad. A férfiúi hiúság! Azért se mondta el, mert számára ez a felkérés semmit se jelentett. Miért nem bízol benne? Ha azt mondta, nem ment bele.Neked amúgy se érdemes elmondani valamit/gondolok arra,h. régen mindig visszament az ex-hez, míg nem találkozott veled/látod, te már kombinálsz. Bízni kell benne,mert még nem adott okot arra,hogy ne bízz! Nem kell ezen kattogni. Szeretni kell őt s nem megcsaláson gondolkodni.
2017. márc. 24. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!