Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik voltak az árulkodó jelek hogy a párod megcsal?
Hirtelen megcsappanó kommunikáció. Láttam, hogy fent van a facebookon, de már nem írt napközben annyit nekem, mint régen, váratlan közbejövő találkozók, egy barátnővel, vagy egy baráttal, de olyanokkal, akikkel nem voltam kapcsolatban így véletlenül sem derülhetett ki, hogy nem vele találkozott. Hangulatváltozások, egyszer kedves máskor ingerült volt. Zavarta a kedvességem, ha bókoltam neki, vagy ha valami kis meglepivel ajándékoztam meg. Valakinek ír a telefonján, majd a szobába lépésemkor gyorsan lerakja, mintha titkolna valamit.
36F
jól írta az első...
nálam is hasonló volt: mindig szinte várta h kimenjek a szobából, és egyből nyúlt a telefonjáért...persze a beszélgetéseket mindig törölte. Egyre később ért haza a munkából, és mindig fogta valamire hogy miért: egyszer kifigyeltem, és a lakás előtt 10 percig telefonált valakivel, nekem meg azt mondta h elhúzódott a munka, ott már tudtam h vége van, de hittem a "csodában".
Szép lassan elhidegült tőlem, nem működött a szex, mindig fogta valamire, hogy éppen miért nem.
Éreztem, hogy valaki van a képben, de soha sem gondoltam volna róla, annyira bíztam benne, és szerettem.
De MINDIG fogok hallgatni a megérzéseimre ezentúl, mert igenis az ösztönök nem hazudnak, csak a szívünk írja sokszor felül, hogy "áhh biztos tévedek"...
NEM TÉVEDSZ!
26/F
* a telefonos storyhoz hozzá tartozik, hogy utána naívan megkérdeztem h mikor beszélt utoljára a szüleivel, tesójával, barátnőjével utoljára (csak tök természetesen)
mindet mondta h mikor, és nem esett le neki h vajon miért kérdezhetem. De Vége, és Ámen...ott már tudhattam volna, éreztem is, de bíztam valamiben (utólag persze okos az ember)
Azóta olyan az egész mintha álmodnék..mintha várnám hogy felébredjek, és ez az egész nem történt meg: de megtörtént, csak nem tudom felfogni pedig már majd 3 hónapja.
1 évet együtt is éltünk.
26/F
Ingerült lett velem, és a gyerekekkel, minden idegesítette. Azt nézte egész nap, hogy mibe köthet bele. Akkoe volt két kedves szava, ha szexelni akart, de az se volt jó: semmi előjáték, csak bele a közepébe.
És persze állandóan írogatott valakinek viberen.
Addig fajult a dolog, hogy pár hét után már én kezdtem gondolkodni, hogy beadom a válást. Aztán mikor lebukott, nem lelkiztem sokat, hogy mi legyen. Kiraktam.
37/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!