Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez lehet árulkodó jele egy esetleges megcsalásnak?
Észrevettem már régóta,és mindig is furcsának találtam,hogy néha a férjem munka előtt elmegy lezuhanyozni (ez teljesen rendben van),de még a megborotválkozik "odalent" is,annak ellenére,hogy éppen menzeszemen vagyok vagy valamilyen okból kifolyólag pár napja nem szexeltünk.
Egyszer rá is kérdeztem és azt mondta,hogy őt csak szimplán zavarja,ha odalent szőrös..
Szerintetek?
Nagyon érdekesnek találom, hogy egy nő számára nem női hajszál kell a férfi zakóján, vagy női parfüm illata a férj ingén, hanem egy személyi higiénés történés kapcsán is rögtön azon filóznak, hogy megcsalják őket.
Őrület, hogy egy férfi nem tehet szinte semmit, mert egy nő minden mozdulatából arra következtet, hogy meg lesz csalva.
"Ha már régi szokása, akkor szerintem rendben van."
Én pár hete szoktam rá a reggeli zuhanyzásra, teljesen random. Meg arra is nemrég szoktam rá, hogy kb minden nap húzok párat a borotvával, akkor is ha még egy hétig nem leszek együtt a barátommal. Sokkal jobban érzem magam így.
Én eddig mindig magamtól változtattam a szokásaimon.
Ha más jel nincs, akkor marhaság emiatt gyanúsítgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!