Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, akinek nős pasival volt viszonya?
Arra lennék kiváncsi ,hogy a pasi felesége valahogy mégis megtudta a viszonyt és rájött majd bosszút állt a szeretőn.
Mesélnétek?
Eleinte én is nagyon dühös voltam, amikor kiderült hogy megcsaltak. Főleg a harmadik félre, nem akartam visszavágni. Felvettem ugyan a lánnyal a kapcsolatot de csak az volt a célom, hogy lelkiismeretfurdalása legyen. Teljesen normális hangnemben írtam neki, hogy ha már megtették legalább annyi női becsület lehetett volna benne, hogy szól nekem, hogy a párom egy szemét.
Persze a valóságban a szemét ki tudtam volna kaparni és a páromra csak alig haragudtam.
Azóta évek teltek el, már minden letisztázódott bennem és őszintén sajnálom, hogy a harmadikra haragudtam. Ő egy egyedülálló nő volt aki beleszeretett az akkori páromba. Aki ahelyett, hogy távolságot tartott volna inkább kihasználta a helyzetet és még a balhét is olcsón megúszta, elnéztem neki a történteket.
Most már úgy gondolom, hogy nem a lány volt aljas, csak naív volt, neki viszont nem kellett hűségesnek lennie senkihez.
Viszont az akkori párom, na ő volt az igazán szemét mindkettőnkkel. Vele azért mert jól kihasználta, velem meg azért mert ahelyett hogy megosztotta volna a problémáit velem inkább rögtön máshoz ment.
Szerencsére azóta már nem vagyunk együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!