Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van itt olyan, akinek nős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, akinek nős pasival volt viszonya?

Figyelt kérdés

Arra lennék kiváncsi ,hogy a pasi felesége valahogy mégis megtudta a viszonyt és rájött majd bosszút állt a szeretőn.

Mesélnétek?

2017. márc. 13. 17:26
 1/7 anonim ***** válasza:
53%
Ha jól veszem ki a szavaidból akkor téged nem az zavar, hogy részt veszel valakinek a házasságának a megbecstelenítésében és az illető megalázásában, hanem az, hogy nehogy kiderüljön. Gusztustalan.
2017. márc. 13. 17:28
 2/7 A kérdező kommentje:
1' nem ez volt a kérdés. Csupán kiváncsiságból tettem fel a kérdést..
2017. márc. 13. 17:30
 3/7 anonim ***** válasza:
59%
a kapcsolat sose derüljön ki, ez a lényeg... különben csak a bajok vannak belőle:) amint láthatod a hozzászólókat
2017. márc. 13. 17:46
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én a megcsalt feleség vagyok.Bosszút akartam állni,méghozzá úgy hogy elmondom a szerető férjének.Aztán nem tettem.Bánom is meg nem is...
2017. márc. 13. 20:11
 5/7 anonim ***** válasza:
43%
szerintme jól tetted, hogy nem mondtad el
2017. márc. 13. 20:28
 6/7 anonim ***** válasza:
29%
Megpróbált keresztbe tenni, de végül nem tette. Egy cégnél dolgoztunk, miután kiderült, hogy a férje megdugott párszor, úgy döntött, hogy kitálal az enyémnek, de akkor elintéztem a fizetés emelését és azóta mindenki boldogan él, és befogja a pofáját. :))))
2017. márc. 14. 23:02
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Eleinte én is nagyon dühös voltam, amikor kiderült hogy megcsaltak. Főleg a harmadik félre, nem akartam visszavágni. Felvettem ugyan a lánnyal a kapcsolatot de csak az volt a célom, hogy lelkiismeretfurdalása legyen. Teljesen normális hangnemben írtam neki, hogy ha már megtették legalább annyi női becsület lehetett volna benne, hogy szól nekem, hogy a párom egy szemét.

Persze a valóságban a szemét ki tudtam volna kaparni és a páromra csak alig haragudtam.

Azóta évek teltek el, már minden letisztázódott bennem és őszintén sajnálom, hogy a harmadikra haragudtam. Ő egy egyedülálló nő volt aki beleszeretett az akkori páromba. Aki ahelyett, hogy távolságot tartott volna inkább kihasználta a helyzetet és még a balhét is olcsón megúszta, elnéztem neki a történteket.

Most már úgy gondolom, hogy nem a lány volt aljas, csak naív volt, neki viszont nem kellett hűségesnek lennie senkihez.

Viszont az akkori párom, na ő volt az igazán szemét mindkettőnkkel. Vele azért mert jól kihasználta, velem meg azért mert ahelyett hogy megosztotta volna a problémáit velem inkább rögtön máshoz ment.

Szerencsére azóta már nem vagyunk együtt.

2017. márc. 15. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!