Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A nők mennyire mennek bele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők mennyire mennek bele egy megcsalásba, ha megtetszik nekik valaki és a körülmények is adottak?

Figyelt kérdés
2017. márc. 13. 14:41
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
22%

Ha valaki felkelti az érdeklődésüket eléggé, akkor bizony bele lehet őket vinni.

Én például elég bátor vagyok, és tetszik nekik a stílusom. Ebből fakadóan volt már olyan, hogy mikor behúztam a csajtól az egyik elérhetőségét, akkor mikor utána néztem, kiderült, hogy pasija van. :D Természetesen erről semmit nem mondott akkor.

Ugyanez a nő a velem való találkozás előtt TERMÉSZETESEN nyilván azt mondta volna, hogy ő, idegen pasikkal? Dehogy...

Nos, ez már a csajozásnak egy magasabb iskolája, amikor képes valaki elcsábítani olyan nőket is, akiknek pasijuk van. Amúgy kamaszként sem volt ez máshogy. Emlékszem arra, amikor randiztam egy csajjal, akinek szintén pasija volt. Ő nem adta magát oda nekem, de nemsokkal később már olyan levelet írt, hogy nem tud engem elfelejteni.

Szóval ha valaki ért a nőkhöz, az bele tudja vinni őket a megcsalásba. Nyilván persze erre a pasiknak egy szűkebb rétege képes.

2017. márc. 13. 17:05
 12/24 anonim ***** válasza:
11 Nyilvan az egvilagon minden nonek bejossz annyira, hogy megcsalja a pasijat, hiheto. 0-10 kozotti csaj alapjan nem tudsz ilyet kijelenteni, esetleg ha 100-bol 100 kapcsolatban elo no megfordult volna mar az agyadban, az esetleg indokolna a nagy arcot ;)
2017. márc. 13. 17:09
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Régen azt gondoltam magamról, hogy ilyenbe biztos nem mennék bele, aztán jött egy pasi, aki minden tekintetben bejött. Vele úgy éreztem, megtenném. Végül mégsem jött össze, ami utólag lehet jobb is volt.
2017. márc. 13. 17:12
 14/24 anonim ***** válasza:
38%
Ha jobb lehetőség mint a jelenlegi pasija, akkor valószínűleg igen... vagy ha az új pasi jobban adja elő a kemény határozott nagykan vezérhímet mint a jelenlegi pasi.
2017. márc. 13. 17:23
 15/24 A legrosszabb ***** válasza:
37%
#2: Ha éppen összerúgtad volna a port valami apróság miatt a pároddal, úgy belementél volna egy félrekettyintésbe, hogy még nézni is öröm lett volna. Mert nektek nőknek ennyi tökéletesen elég ahhoz, hogy bátorságot merítsetek egy félrekeféléshez, ami aztán utólag is a párotokra lett volna kenve, mint megalapozott ok.
2017. márc. 13. 17:23
 16/24 anonim ***** válasza:

"11 Nyilvan az egvilagon minden nonek bejossz annyira, hogy megcsalja a pasijat, hiheto. 0-10 kozotti csaj alapjan nem tudsz ilyet kijelenteni, esetleg ha 100-bol 100 kapcsolatban elo no megfordult volna mar az agyadban, az esetleg indokolna a nagy arcot ;)"

Egy szóval sem mondtam, hogy én magam minden foglalt nőt meg tudnék dugni. Az én példáim csak arra jók, hogy rámutattam arra az elhallgatott tényre, hogy amennyiben egy nőnek megtetszik egy férfi stílusa, és ÉRDEKESEBBNEK találja, mint az aktuális pasiját, akkor bizony közelebb fogja magához engedni, onnan meg már csak a rutinosságon múlik, hogy a nőt ágyba tudja-e vinni, vagy sem.

Ez persze nem jelenti azt, hogy minden kapcsolat megcsalással végződne. Ha a párkapcsolatban lévő férfi meg tudja adni a nőnek azt, amire szüksége van, és úgy viselkedik, ahogy kell, akkor ELMARAD a megcsalás.

A párkapcsolatban lévő fiúk (nem férfiak!) többsége azonban egy elpuhult, féltékeny papucs, ahol a nő az úr. Éppen ezért van az, hogy több feleségnek/barátnőnek az amatőr férje mellett van valakije, ami dugja időnként.

Nem túl szép, de ez a valóság.

(11-es voltam)

2017. márc. 13. 17:31
 17/24 anonim ***** válasza:

16 Igen, csak az elobb nem fogalmaztal egyertelmuen :) Ha nem jo a lany kapcsolata, akkor igazabol nem is kell akkora szuperpasinak lenni ahhoz, hogy felremenjen.

De ezt nem a papucssagra fognam, inkabb amikor elhanyagoljak a lanyt, sok lanynak meg egesz apro dolgok is elegek ahhoz, hogy ugy erezzek, nem is figyel rajuk igazan a masik. Ilyenkor eleg egy kis figyelem valaki mastol.

2017. márc. 13. 17:40
 18/24 anonim ***** válasza:

"16 Igen, csak az elobb nem fogalmaztal egyertelmuen :) Ha nem jo a lany kapcsolata, akkor igazabol nem is kell akkora szuperpasinak lenni ahhoz, hogy felremenjen."

A könnyen kapható nők esetében ez igaz, de akinek van némi erkölcsi érzéke annál nem. Mert az úgy gondolkodik, hogy hiába rossz a kapcsolat, ha most szét rakná a lábát annak annak a másik férfinak, akkor ribinek tartaná saját magát. És itt jön be a képbe a másik a hódító férfi feladata. Ami az, hogy letörje a nő gátlásait, ami szabad utat enged a megcsalásnak.

A gátlásokat azonban nem mindenki tudja letörni, és nem is olyan egyszerű. Nekem volt olyan barátnőm, akinél kapcsolaton belül sem tudtam feloldani, mikor még tapasztalatlan voltam, így nem lett olyan jó a kapcsolatunk. Ma már tapasztaltabb vagyok, és könnyebben tudom oldani a nők gátlásait, de még van hová fejlődni így is.

2017. márc. 13. 17:47
 19/24 anonim ***** válasza:
94%

Elég könnyen.

Az a helyzet, hogy a nők, tisztelet a kivételnek, de ritka gerinctelen élőlények.

Ugyanis egy nő csak akkor nem csalja meg a fasziját, ha úgy érzi, hogy tökéletes a kapcsolata. Na de tökéletes kapcsolat gyakorlatilag nincsen, problémák mindenhol felmerülnek elég gyakran, és ez egy nőnek már elég ok arra, hogy félredugjon, ahelyett, hogy a gerinces utat választaná, és szakítana, és csak utána dugna mással.

Mert a nők félnek az egyedülléttől, ezért MINDIG bebiztosítják magukat, szeretnek egyik lóról rögtön átülni a másikra, nem pedig leszállni az előzőről, és esetleg keresgetni a következőt egy darabig.

Sajnos ez a vérükben van, és ez a késztetés erősebb, mint a becsületesség és lelkiismeret.

2017. márc. 13. 21:13
 20/24 anonim ***** válasza:
57%-os Te ritka magy marha vagy. :D Bocsi.
2017. márc. 13. 23:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!