Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek lebuktassam az ex...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lebuktassam az ex szeretőm?

Figyelt kérdés

Visszahallom egy közös ismerősünktől,hogy ő pletykál,hogy mi kavarunk. Pedig ő minden egyes alkalommal elmondja ,hogy ne mondjam el senkinek. Akkor ő,miért teszi. Úgy érzem bele akar rondítani minden egyes kapcsolatomba,de ebbe nem vagyok száz százalékig biztos. A drága kis felesége fennt van facen. Meg van egy közös barátunk is akivel én is meg az ő felesége is jóban van.

Szerintetek ő miért pletykál nekem meg nem lehet?

Én már egy ideje megszüntettem a vele való kapcsolatot,nem beszélek vele.

Írjak rá a feleségére facen,hogy a férje engem du.ott 5évig? Csak nem tudom mennyire hinné el?

Vagy én is kezdjek el pletykálni a közös barátunknak és ő majd véletlen elszólja magát és neki jobban hisz?

2017. márc. 11. 11:43
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azért pletykálja el másoknak a szeretőd, mert nem tudja megállni, hogy ne dicsekedjen el, hogy mindenféle nőket kúrogat. Hogy elmondd-e a feleségnek...nehéz kérdés. Tekintve, hogy nem egyszeri alkalom volt, hanem nonstop csalja, és hülyét csinál belőle...így is úgy is ki fog derülni
2017. márc. 11. 12:27
 12/24 A kérdező kommentje:
Eddig se derült ki. És mégis kivel üzenjem, te nagyon okos??
2017. márc. 11. 13:11
 13/24 A kérdező kommentje:
Az asszony,amilyen hülye úgyis mellette marad,mert neki nincs senkije a férjén kívűl. Szülei sincsenek,meg barátnöi se ,mert valamiért mind eltávolodtak töle meg megutálták. Csak a férje van neki. Utcára kerülne ,ha ő nem lenne neki. De lehet,mostmár én is elkezdek pletykálni.
2017. márc. 11. 13:15
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Függetlenül attol, hogy te vagy volt szeretöd egyaltalan miert ment bele es most mar hogyan alltok egymashoz. Masodkezböl hallottal valamit, ami többfelekeppen is elhangozhatott.

Te bosszubol megbantanal egy nöt, akit veled csalt a ferje? A ferje megerdemelne, de a feleseget mar elegge megalatatok, nem gondolod?! Ne haragudj, de ha a bosszu es sertettseg motival az egeszben, akkor te egy igazi söpredek lehetsz a szemelyisegeden alapjan! Nezz magadba, felejtsd el a multat. Ha nem vagy hajlando beszelni volt szeretöddel, akkor rola se beszelj! Inkabb emberileg igyekezz arra aszintre fejlödni, hogy melto parja lehess majd valakinek.

2017. márc. 11. 14:03
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Mond meg neki,ha nem hagyja abba ,akkor te is elkezdesz pletykálni az asszonykának.

De valóban lebuktassa saját magát lassan.

2017. márc. 12. 00:16
 16/24 anonim ***** válasza:
97%

Ácsi,nem kéne minősíteni,és leszólni a feleségét.Neked ő mit ártott?Talán az a baj, hogy 5 évet elvesztegettél az az életedből,és mégse hagyta ott?Hogy nem te lettél az új asszony?

A férj is megéri a pénzét, és nyugi saját magát buktatja majd le a fecsegésével.

2017. márc. 12. 13:04
 17/24 A kérdező kommentje:
Letojom igazából,hogy vele van,mert nem voltam belé szerelmes sose.
2017. márc. 12. 13:11
 18/24 anonim ***** válasza:
95%
Hülye ribi vagy.
2017. márc. 12. 15:23
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Jaj Istenem...
2017. márc. 12. 20:08
 20/24 anonim ***** válasza:
94%

Hány éves vagy? 12? Mert a gondolkodásod annyi.

Egyszerűen meg tudnád oldani, csak te a szíved mèlyén le akarod buktatni a volt szeretőd. A feleségét is utálod, mert őt választotta.

2017. márc. 12. 20:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!