Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lebuktassam az ex szeretőm?
Visszahallom egy közös ismerősünktől,hogy ő pletykál,hogy mi kavarunk. Pedig ő minden egyes alkalommal elmondja ,hogy ne mondjam el senkinek. Akkor ő,miért teszi. Úgy érzem bele akar rondítani minden egyes kapcsolatomba,de ebbe nem vagyok száz százalékig biztos. A drága kis felesége fennt van facen. Meg van egy közös barátunk is akivel én is meg az ő felesége is jóban van.
Szerintetek ő miért pletykál nekem meg nem lehet?
Én már egy ideje megszüntettem a vele való kapcsolatot,nem beszélek vele.
Írjak rá a feleségére facen,hogy a férje engem du.ott 5évig? Csak nem tudom mennyire hinné el?
Vagy én is kezdjek el pletykálni a közös barátunknak és ő majd véletlen elszólja magát és neki jobban hisz?
Honnan a fhaszból tudjuk, hogy ő miért pletykál, meg mitől fél/nem fél?
Olyan nehéz megmondani/megüzenni neki, h állítson magán, különben te is belerondítasz a dolgaiba?
"Szerintetek lebuktassam az ex szeretőm?"
Nagyon komoly agyi szint kell azért ahhoz, hogy valaki vadigenektől kérdezze meg, hogy lebuktassa-e azt, akivel folyamat félrekúrt.
ÉS amúgy miért nem nyitod ki neki a szádat, mondjuk beszélgetésre is? Vagy az már nagyobb kapacitást igényelne, mint másra használni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!