Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Félek, hogy a feleségem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek, hogy a feleségem megcsal. Ezek aggasztó jelek?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Nemtudom mennyire lesz összeszedett az írásom de azt hiszem már nagyon nagyon régen voltam ennyire kétségbe esve mint most, szóval nézzétek el nekem ha össze-vissza hülyeségeket írok, nagyon ideges vagyok.

"Fiatal" házasok vagyunk a feleségemmel (ő 25 én 29) 7 éve együtt vagyunk és két éve házasodtunk össze akkor a legnagyobb boldogságban, és pár napja még azt mondtam volna, hogy most is abban élünk. Régebben zavart, hogy ő még olyan kis fiatal (18 volt amikor összejöttünk) de akkora volt a szerelem, meg azért ő elég aktív életet élt előttem is, hogy gondoltam ez nem lesz probléma, hogy mostantól csak én leszek az egyetlen férfi az életében. Tudjátok akkor ő még a bulizós korszakában volt de aztán szerelmesek lettünk. Ő elképesztően szép és mindig a mai napig is körülrajongják de már fel sem veszem, már megszoktam. Nem voltam soha túlzottan féltékeny ha picit igen azt sem mutattam ki. Viszont ő többször is mondta, hogy én tökéletes vagyok számára és tényleg éreztem, hogy szeret.

Viszont az utóbbi időben a szex nem a legjobb közöttünk, már rutinná vált, hogy így mondjam. Meg rengeteg stressz ért különösen engem az elmúlt 1 évben, költöztünk is plussz nekem rengeteget kellett dolgoznom, ő ezalatt pedig szerintem el lett kényeztetve és hanyagolva is. Anyagilag mindent megkapott amit akart viszont eltávolodtunk egymástól, sokszor érzem magam egyedül amikor vele vagyok, már az idejét sem tudom mikor lelkiztünk utoljára vagy csináltunk valami normális programot közösen. Ha elmegyünk étterembe akkor is csak a telefonját nyomkodja, nem figyel rám, nem ölel már át úgy egyszerűen nincsenek olyan gesztusai sem mint régen.

Szóval a lényeg az, hogy pénteken mikor hazaértem ő az ágyban feküdt tök meztelenül kisminkelve stb. Néztem is, hogy mi a sz*r ez?! Ő tök megijedt mikor észrevett, számonkért, hogy mit csinálok ilyenkor itthon? Kicsit sem gyanús igaz? Elkezdtem volna átnézni a szekrényeket is kábé ha nem láttam volna, hogy amúgy magát fotózza a telefonjával, szépen be volt állítva az ágynemű is. Persze utána hiába kértem el a telefonját már nem akarta odaadni :) Kérdeztem, hogy kinek fotózza magát de még én voltam a hülye, hogy ilyeneket képzelődök, állítólag csak délelőtt találkozott az egyik barátnőjével és csinosan akart felöltözni és mikor hazaértem már levetkőzött de a sminket még nem mosta le...

Másnap este szülinapi házibuliba ment szintén az említett barátnőjéhez, persze oda én nem mentem de kértem, hogy azért hívjon fel, hogy ott alszik-e vagy nem persze ez sem történt meg, viszont cserébe másnap délutánig semmit nem hallottam felőle amíg haza nem jött. Utólag picit nyomozgattam végignéztem egy csomó képet ami ott készült és láttam, hogy elég jól érezte magát és teljesen részeg volt. Az érdekes az az egészben, hogy kérdeztem kik voltak ott mire ő felsorolt kb 10-12 embert akiket én is ismerek, kérdeztem, hogy nem volt más? Mire ő mondta, hogy nem. Én a képeken viszont felfedeztem egy ismeretlen férfit aki mellékesen nem is néz ki rosszul és valahogy a párom minden képen vele beszélgetett. Ez is vajon csak nekem furcsa? Direkt megkérdeztem ki volt ott ő viszont nem említette.

2017. márc. 7. 00:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez a meztelenül, kisminkelve feszik az ágyon,és meglepődik, fényképezi magát...nem olyan mikor a pasik a farkukat fényképezik,és küldözgetik a társkeresőkön...?

Bocsásd meg nekem, én már idősebb vagyok,és 30 éve házas...

de furcsa az is,hogy nélküled megy el egy buliba, ahol férfiak is vannak, nemcsak barátnők egymás közt...te miért nem mehettél vele?

Nekem gyanús lenne,azokból a jelekből is, amiket felsoroltál..

Nem kell az idézőjel huszonévesen még fiatalok vagytok...

Szerencse,hogy gyerek még nincs..:(

2017. márc. 7. 17:10
 12/15 anonim ***** válasza:
64%
Attól hogy keveset szexeltek nem jelenti hogy megcsal. Én szexelek a férjemmel gyakran, sőt én mászok rá sokszor mégis szeretőm van mellette. Szóval semmit nem vesz észre. Hasonlóan élünk mint ti csak nálunk fordítva van. Én vágynék a törődésre de elhanyagol, nem szeretget már 3 éve. Rengetegszer ültem le vele beszélni hogy változtasson de semmi. Így lett szeretőm. Viszont a te feleségedet nem értem mi hiányzik neki ha te igényled a szeretetét. Talán nem tart már téged izgalmasnak vagy bele szeretett abba a másikba.
2017. márc. 7. 19:18
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
én szurkolok, hogy felnőjj... az asszonynak is lehetnek fantáziai... akármilyen keményen is hangzik ez.
2017. márc. 7. 19:52
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon sajnálatos. Ezek a jelek arra utalnak, hogy az asszony félrelép. Nálunk olyan volt, hogy a hasonló jelekből megéreztem, hogy félrelép. Megbeszéltük, letisztáztuk, újrakezdtük. Anyagilag sokkal jobban éltünk mint az átlag. Esküdözött égre- földre soha többé, meg egyszeri alkalom volt, csak bocsássak meg. Megtettem. Ebből csak annyi tanulságot vont le, hogy Velem meg lehet csinálni. Következő alkalommal, mikor megtette, úgyanígy akarta megoldani a dolgokat. Nem volt részemről semmi gond így kidobtam. Na akkor megijedt, jött a könyörgés, amikor nem használt, jött a szapulás meg a szidalmazás, a Mindennek elmondás. Ilyenkor Figyelj jól mert ilyenkor mondja el az igazat, hogy mit gondol rólad. Amikor meghallod rájössz, hogy a szakítás a legjobb döntés. A tanulság, ha megteszi a párod nem kell variálni, gondolkozni, hanem lapát.
2017. márc. 8. 08:32
 15/15 Bence_ ***** válasza:

Szia!

Beszéltetek?

2017. márc. 12. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!