Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van az, hogy a felesegem megcsalt szeretot tartott hosszu ideig, ennek ellenere mikor nekem lett valakim az zavarja?
Nem akar kiköltözni a lakásomból?
Na azt hiszem nálam nem lenne ilyen.
A cuccát összeraknám, azt ahogy jöttél, mehetsz is.
Lezavarnám az egészet 10 perc alatt.
majd a folyosóról hívja a költöztetőit akik elviszik a cuccait.
De már akkor kiraktam volna mikor legelőször kiderül.
1. Amíg össze vagytok házasodva, addig nem teheted ki a feleséget a lakásból. (akármit írnak azelözöek, az hülyeség)
2. Ha a házasság alatt vettétek a lakást, akkor a fele az övé, ugyanolyan joga van ott lakni, mint neked.
3. Ha netán a tied a lakás (a házasság elött vetted és nem votl rajta hitel), akkor válás után el lehet küldeni, elöbb nem.
"Van egy 6 eves kisfiunk, amiatt nehez ez az ugy, ot megse te3hetem csak ugy az utcara."
Ráfaragtál. A nőt válás nélkül az életben nem teszed ki. Viszont ha meg válásra kerül a sor, és a gyerek hozzá kerül, akkor is bszhatod, mert ha nincs hová mennie a gyerekkel, akkor ugyancsak nem rakhatod ki...
És akkor még nem beszéltem a házasság alatt szerzett közös vagyon elosztásáról... Késő bánat, tudom, de ezért kell jól megfontolni kit vesz feleségül az ember.
Ja hat elore nem hiszem, hogy elore lehet ilyet tudni.
Igen beadhatnam a keresetet, de igaz ezek elvek, de nem en csesztem szet a hazassagunk, nem en mentem felre, nem en nem beszeltem meg ha gondom, problemam van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!