Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire kell figyelni, hogy ne derüljön ki a megcsalás?
Nős férfiról és kolléganőjéről van szó, de általános érvényű tanácsokat várok, hogy mire kell figyelni, ami egy nőben élből gyanút kelt, hogy valami több zajlik.
Nem mondom, hogy nem kérek fikázást, mert tudom, hogy fogok kapni...mindenkit felpontozok bármilyen hozzászólásért.
Amugy: Te magad fogod lebuktatni magad. Ok nelkul is gyanusan fogsz viselkedni. Es ez lesz gyanus...nem pl.megtalalt hajszal.
Vagy picit kesobb hibazol es egy kosza uzenet v spermafolt lebuktat.
Nezz a lelked melyere...mi a hiba a mostani kapcsolatodba? Valahol amikor kezdtetek csak o volt a vilag kozepe neked. Ez miert valtozott?
Erre vannak a búvóhelyek. Nyilván minden magyar elítéli, és bűncselekménynek tartja hűtlenséget, de valahogy nagyon jó üzlet lett ez a "pár órára kiadom a lakást" biznisz. Mindegyik fél szemszögéből nézve...
Szerintem amire nagyon kell figyelni, hogy munkahelyen tartsátok a tisztes távolságot, hogy a kollégáknak se legyen gyanús. Az illatra biztos nagyon kell figyelni, feltételezem van szaglása a feleségnek, így hamar "szagot" fogna. Ezt megelőzve én lehet raknék be tartalék ruhát, amiről az asszony nem tud.
Én ezeket elvi síkon írom, sose csaltam meg a páromat, és nem is akarom. Szóval nem a rutin beszél belőlem, bár a búvóhelyben részben érintett vagyok.
Végül nem tudom, hogy mi vezetett oda, hogy félrelépj, de lehet nem ártana őszintének lenni otthon. Max kapsz egy sallert.
Az a baj,h azért fog kiderülni,mert annyira fogsz figyelni nehogy nyomot hagyj magad után.És lehet nyomot nem hagysz, de a zavart, fura viselkedésed fel fog tűnni otthon.
Ne legyenek blokkok, olyan esetek mikor inkább akarsz a szeretővel lenni,illat, késői fura hazamenetelek, gépeden, telódon semmi, mindent beszélgetés után törölni kell.Ne vonulj félre ha mégis akkor hív, mikor otthon vagy, vagy kapsz egy smst.De utána azt is törölni kell.Nem hivatkozhatsz haverokra, ismerősökre, ha elmész otthonról,vagy később érsz haza.
Nem tudom mire jó ez,de inkább lennél őszinte, ha már félre akarsz lépni,akkor jobb lenne ha nem lenne senkid, akit ezzel meg is alázol,hülyére veszel, és semmibe.(mármint a házastárs)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!