Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ez már megcsalásnak számítana...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez már megcsalásnak számítana nálatok?

Figyelt kérdés

A barátnőm együtt aludt egy sráccal. A fiún csak egy boxer vot, a barátnőmön pedig pizsama. Összebújtak, ölelkeztek, viszont nem smároltak. A lány egész este a srác ölében ült és simogatta a fiú karját.

Erről mi a véleményetek?

20/F

2017. febr. 26. 17:50
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Igen az.
2017. febr. 27. 07:52
 22/27 anonim ***** válasza:

Ezt el is hiszed hogy nem volt semmi?

Atyaeg..

A csaj mehet a kukaba.

2017. febr. 27. 11:56
 23/27 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Gáz.
2017. febr. 27. 16:14
 24/27 anonim ***** válasza:
Egyértelműen igen mégha nem smàroltak nem feküdtek le egymàssal amit kétlek!:DSztem nem a barátnőd vagy is én nem hívnàm annak !
2017. márc. 3. 23:58
 25/27 anonim ***** válasza:
Szimplán a sztori, amit leírtál, nem szabadna előforduljon egy kapcsolatban. Az egész úgy gáz, ahogy van, függetlenül attól, hogy pontosan mik is történtek.
2017. máj. 17. 11:52
 26/27 anonim válasza:
100%
Tuti, hogy menne a csaj. Ez mi már????? Ilyen nálam tuti nem történne meg! Ha mégis? Kereshet új palit magának!!!!
2017. máj. 17. 13:09
 27/27 anonim ***** válasza:
50%

Látom ez már lefutott, de érdekelne, hogy kitől tudtad meg ezt a dolgot kérdező. Mert nem mindegy azért. Nyilván nekem sem tetszene.

Egyébként velem is történt egyszer hasonló, az asszony vidékre utazott és ugyan szó sem volt róla, hogy ott marad, végül mégis így történt és együtt aludt egy csávóval. Vagyis igazából külön szobában aludtak, de senki más nem volt a házban rajtuk kívül. Akkor baromi féltékeny voltam, de aztán rájöttem, hogy hülyeség.

2018. dec. 12. 08:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!