Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ez már megcsalásnak számítana...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez már megcsalásnak számítana nálatok?

Figyelt kérdés

A barátnőm együtt aludt egy sráccal. A fiún csak egy boxer vot, a barátnőmön pedig pizsama. Összebújtak, ölelkeztek, viszont nem smároltak. A lány egész este a srác ölében ült és simogatta a fiú karját.

Erről mi a véleményetek?

20/F

2017. febr. 26. 17:50
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
18%
Ha a srác meleg, akkor belefér.
2017. febr. 26. 18:27
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Jooo amugy lehet tenyleg nem volt semmi,mert en is aludtam mar egyutt ugy fiuval hogy tenyleg nem tortent koztunk semmi. De en akkor szingli voltam.

De!!! Ez nalam mar megcsalasnak szamitana. Nem tennek ilyet ha szerelmes vagyok a paromba es ugyanugy ezt a paromnak sem bocsajtanam meg.

2017. febr. 26. 18:30
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk én azt sem értem, mi a f...szér ül más pasi ölébe, ráadásul egész este...
2017. febr. 26. 18:33
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Először fennakadt a szemem kb, hogy milyen "nők" vannak..

Ha pasi lennék páros lábbal rúgnám ki az exem.. (ugye előtte szaktanék vele).

AMúgy ki a franc bújik össze valakivel, ha van barátja s az illető nem ő.. Haverommal sem aludnék együtt.. Ha nem lenne párom s együtt mennénk szórakozni talán, ha nagy két személyes ágya van, de ő az egyik végében és én a másikban... Ha meg pasim van, akkor aludnék a padlón.. Idegen v ismerös srácnál meg nem aludnék ott..

AMúgymit keresett egy srác ölében s minek simogatta a kezét?? Még,ha tesoja lenne vagy vmi rokon oké,h beleül az ölébe(kézsimi nélkül), de ez így számomra felfoghatatlan...

25N

2017. febr. 26. 18:42
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Kidobnám, mint macskát szarni.
2017. febr. 26. 18:44
 16/27 schamuelson ***** válasza:
100%
Szerintem ez nem magcsalás, mert ez a lány nem a te barátnőd, hanem azé a srácé, akivel összebújva aludta. Hahó, ébresztő!
2017. febr. 26. 18:52
 17/27 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%
Az alvást már megejtettem haverokkal, de a legjobb fiúbarátom ölébe sem ülnék bele, főleg nem simogatnám!
2017. febr. 26. 18:55
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
ok, szóval nem volt semmi, csak simogatták egymást. 2 féle megcsalás van, az érzelmekkel töltött és az alkalmi numera, akihez nem kötnek érzelmek. Egy simogatás lehet sokkal intimebb, mint egy behatolásos szex. Szerintem erős érzelmeket táplálnak egymás felé. Nem léptek át egy határt, de ez így még bele kéne, hogy férjen a 3. félnek? Nem hiszem.
2017. febr. 26. 19:32
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem volt is megcsalás, nemcsak, hogy annak számítana, de szerintem volt egyéb is, de ha már együtt alszanak is, hát, tuti, hogy nem ok nélkül. Én ezt tuti nem hagynám annyiban, szerintem máris szakítottam volna, amikor ezt közölte. Mi az, hogy elvileg veled jár, de egy másik fiú ágyában tölti az éjjelt, vagy ő hívja/engedi a saját ágyába azt a másik srácot? Szerintem ott nagyon sanszos, hogy volt több is, különben miért csinálták volna? Jó, a csaj elmondta, bevallotta, de egy részét el is hallgathatja akár. Szerintem én ilyen helyzetben szakítanék. Szerintem az a csaj téged nem tisztel, jobb lesz nektek egymás nélkül. Meg ilyen, hogy egyszerre két vasat tart a tűzben? Hát az nem jó.
2017. febr. 26. 20:35
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Végül is nem csalt meg. De elég gusztustalan, ha valakinek pasija van és más ölébe ül. Biztos hogy jó kapcsolat lehet.
2017. febr. 27. 05:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!