Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek? (bővebben ˇ)
A párommal lassan egy éve vagyunk együtt, én komolyan gondolom vele viszont az elmúlt pár hónapban nagyon sok mindenre derült fény ami elbizonytalanított. tavaly márciusban ismerkedtünk meg mikor ő egy szórakozóhelyen dolgozott egy barátjával. A munka befejeztével sokszor maradtak még a szórakozóhelyen és buliztak/ittak tovább. A kapcsolatunk második hónapjában megismerkedett egy lánnyal akivel együtt táncoltak- ez teljesen felizgatta a párom fantáziáját- majd a kb.3.hónapig beszélgetett vele, a beszélgetésben ( amit utólag kitörölt és most találtam rá ) olyan dolgokra leltem, hogy nem hittem a szememnek.A lány kellette magát ő pedig "vevő volt rá"-> ( pl.ne kínozz stb.amik még ennél is durvábbak voltak számomra)a lány tudta hogy vagyok én a páromnak. nyáron sokszor nézegette még a a befejezett beszélgetések után a lány profilját ( önmagában talán ebben férfi szemmel nem is lenne probléma, ezt nem tudom de így én teljesen másképpen tekintek a helyzetre). ezt a történtet pár hónapja teljesen másképpen adta elő mint amit a beszélgetésben most láttam( Ezt sem magától, én "derítettem" ki )
nem tudom mi tévő legyen, szeretem de megalázónak érzem. Hiszen ez így már a második hasonló esete ( Az elsőn sikerült túl tennem magam) ez sokkal jobban zavar. mindkét eset kb hasonló időintervallumban történt
azóta sok szép közös emlékünk van és szeret. Viszont nem tudom elfelejthető ez a kis "félrelépés" vajon miért tette?
Minek vagy vele?Ezek a dolgok nem több évtized házasság,közös hitel,közös gyerekek után derültek ki/jöttek elő,hanem gyakorlatilag a kapcsolatotok elejétől kezdve hülyít.Miért vagy vele? Már az első ilyennél ki kellett volna tenni.De még most sem késő szerintem.
Minél tovább vársz,annál több minden fog titeket összekötni,annál nehezebb lesz az elválás.
Változni meg nem hiszem hogy fog.Úgyhogy vagy megszokod,vagy megszöksz.
Én a másodikat választanám.Több esélyt is kapott,mégsem élt vele.Később is ez lesz szerintem.Az ilyenek nem változnak.
A kapcsolatok elején örülnie kellett volna,hogy talált egy normális lányt, nem más csajok után futni meg ilyen üzeneteket írni neki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!