Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szex az exszel és nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex az exszel és nagyon bonyolult helyzet! Nagyon elítélendő?

Figyelt kérdés

Kérlek ne ítélkezzetek nagyon. :(

23 éves lány vagyok és 2 éve vagyok együtt a párommal, de néha összefutok exbarátommal mert csak vele tudok kiélni pár olyan dolgot amit a barátommal nem mert ő hallani sem akar róla.

Szeretem a barátomat, de egy idő után frusztrálva érzem magam szexuálisan ezért havonta, kéthavonta összejárok egyik exbarátommal akivel meg tudom csinálni extrémebb vágyaimat (ezt most nem szeretném részletezni).

Ilyen szempontból mennyire elítélendő dolog? Nem akarok szakítani mert nagyszerű férfi és pont ezért teszem azt amit. Tudom, hogy ha elfojtanám és "jó kislány" lennék mellette akkor idővel nagyobb lenne a feszültség ami sokkal rosszabbat tenne a kapcsolatomnak mint ez amit jelenleg teszek. A szex is jó vele csak azt nem szeretné amire én nagyon vágyom és az exem meg tudja adni.

Nem könnyű együtt élni a bűntudattal, de mérlegeltem és úgy láttam, hogy még mindig így a jobb, idegennel meg nem akartam csinálni hiszen nincs harag közöttem és exbarátom között.

Csakhogy, itt jönnek a bonyodalmak! Úgy veszem észre, hogy exem egyre jobban kötődik hozzám, máshogy néz, máshogy érint meg mint kezdetben és ez kissé aggaszt. Iránta is érzek még valamit amit én magam sem tudok megmagyarázni. Nem szeretnék vele összejönni de szeretem mint embert, sok közös van bennünk és, ha egyedülálló lennék akkor talán még el is tudnám vele képzelni a dolgot. Ő viszont mint mondtam egyre jobban belém szeret újra.

Mit kellene tennem? Szakítsam meg vele a kapcsolatot és találjak másik szexpartnert akivel.. vagy adjak neki egy esélyt? Félek, hogy nem tudnám szeretni ugyanúgy mint régen, átverni meg nem akarom. Úgy látom, hogy ha így folytatódik minden akkor mindkettőt el fogom veszíteni.

privátokat nem kérek köszönöm!

2017. febr. 22. 21:43
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Azóta mi van veled/veletek?
2018. júl. 30. 07:46
 32/34 anonim ***** válasza:

Engem is érdekelne, hogy mi a helyzet azóta. Sok kommentelővel egyetértve és saját tapasztalatom alapján azt mondom, hogy remélem nem lesz közös gyereketek. Mert ha nem tudod minden vágyad kiélni a pasiddal, akkor előbb vagy utóbb el fogod hagyni, vagy folyamatosan máshol keresed a boldogságot. Ezt pedig sem a pasid, sem a gyereked nem érdemli meg.

Az én saját sztorim az, hogy az én feleségem nem tudta mellettem megélni a "nagy szerelmet", amiről már kislányként álmodozott. Én mindent megadtam neki, mindent megadtam volna, amire megkér, legyen akármilyen extrém vágy is. De neki a megfoghatatlan "nagy szerelem" hiányzott, és emiatt keresett magának egy szeretőt 8 évnyi házasság után, majd egy év bujkálás után lelépett vele és a közös gyerekünkkel. Ha korrekt lett volna, akkor még gyerekvállalás előtt kellett volna elválni, nem pedig porig alázni akit valaha talán szeretett, meg a saját gyerekének ilyen traumát okozni. Persze a valóságban mindig két különböző személy a jó ember/jó apa és a rossz fiú, akivel nagyon jó a szex. De akkor is önző és szemét dolog bepalizni valakit a gyerekvállalás miatt, aztán kidobni egy rossz fiú miatt.

2018. júl. 30. 08:17
 33/34 anonim ***** válasza:
Fhuu de kivancsi vagyok mi lett veletek....
2020. nov. 17. 13:12
 34/34 anonim ***** válasza:
A kérdező regisztrációja élő, de nyilván nem olvassa a GyK-t. Az is lehet, hogy elege lett a durva alázásokból, beszólásokból. Nem csodálnám.
2020. nov. 18. 06:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!