Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt, szakitottam, most ongyilkossaggal fenyegetozik. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Kiderult hogy par honapja megcsalt, en szakitottam , mert bar szeretem nincs bizalom se oszinteseg. Azota is sir es ongyilkossaggal fenyeget, mert en mar nem akarok vele es nem tudja elviselni hogy ez az o hibajabol alakult igy. Probalom vele megertetni, hogy igy egyikunknek sem jo, de felek, hogy butasagot fog csinalni. L2017. febr. 14. 10:22
11/15 anonim válasza:
Ne hagyd magad!! Velem is ezt csinálta a volt barátom! Valamint gondolj bele, aki eleve ilyennek fenyegetőzik, az mmár ahhoz is gyáva, hogy megtegye!
12/15 anonim válasza:
Tudok esetről amikor kinyirta magát az illető!
13/15 H_Vivien válasza:
Mit csinálj? Adj Neki kötelet! Abból érteni fog.
14/15 anonim válasza:
Azért kötelet nem kell neki adni! Ne túlozzunk már!
Ha már ilyennel fenyegetőzik, jobb ha értesíted a családját, és szüntess meg vele minden lehetséges szálat.
Beszélhet mindenki nagy általánosságban, hogy úgysem teszi meg, csak fenyegetőzik... de ez a valóságban nem így van!
Sajnos láttam már egy ilyen esetet...a fenyegetőzésnek pszichiátria lett a vége, mert az ilyen ember általában nem normális, lehet hogy depressziós, kezelni kell!
15/15 anonim válasza:
És, az ő dolga, ha ilyen ostoba, akkor hajrá, csak rólam szálljon le.
Egy pillanatig nem vagy felelős a tetteiért, ha megöli magát - és örülj, hogy nem téged -, az az ő döntése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!