Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak hogy képesek egyszerre több nővel is szexuális kapcsolatot létesíteni, ráadásul úgy, hogy még otthon is van asszony?
Figyelt kérdés
Ott van a lebukásveszély,fertőzések,érzelem nélküli szex...Hm..nem értem.2017. febr. 12. 16:08
11/24 anonim válasza:
Jaj már... tele az oldal ostoba, általánosító, nőgyűlölő rinya-"kérdésekkel", mostmár gyülekeznek a férfigyűlölők is...?
12/24 anonim válasza:
"Hm..nem értem" "Hm..nem értem" "Hm..nem értem" De miért akarod megérteni ha hangviteledböl kitünik, hogy elfogadni sem tudod. Ilyen helyzetbe kerültél szegénykém? Ha nem akkor meg minek foglalkozol azzal, hogy merre járnak idegen facok????????
13/24 A kérdező kommentje:
Nagyon sokan tévednek...
Nem dobom oda mindjárt magam és nem vagyok egy csalfa típus,viszont ha már kapcsolatban vagyok,próbálok bízni az illetőben,és oda teszem magam minden téren.De úgy látom fölösleges.Az a következtetésem,hogy azt kell adni,amit kapunk.;)
2017. febr. 12. 18:32
14/24 anonim válasza:
egyszerre nem, mert csak egy farkuk van. egymás után gond nélkül.
15/24 anonim válasza:
Vannak ilyen férfiak, és vannak ilyen nők. Férfinél úgy 40%ra tippelném ezt, nőnél kb 30ra, de ez csak tipp. De az biztos hogy nem 10-ből 9. Inkább az hogy te csak ezt a 10et veszed észre, a többi 90-et nem...
16/24 A kérdező kommentje:
Ja,még annyit,hogy nem a külső és "szerszám méret"alapján mérlegelek.Nem vagyok már mai "csirke",de nem nézek ki rosszul.:)
Mostmár lehet hmm-ögni!;)
2017. febr. 12. 18:45
17/24 A kérdező kommentje:
Oké,ha belefutok egy marha rendes fickóba,először nektek szólok:)
2017. febr. 12. 18:47
19/24 anonim válasza:
nyugi itt úgyis kapsz egy csomó privit(gondolom) és hátha megvígasztalódsz....most biztos friss az élmény de később jó lesz
20/24 A kérdező kommentje:
Ha válaszolnék a privát üzenetekre,meghazuttolnám mindazt amit itt leírtam 19-es:)
2017. febr. 12. 21:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!