Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igazat mondhat vajon?
Szia, először is örülök, hogy végre egy olyat is olvasok,hogy megcsalás után helyrehozták,és jobb lett a házasságuk.
Én már le se merem írni ide, mert hülyének néznek,lehurrognak stb.emiatt.De mi is így jártunk. Már elég rossz volt a házasságunk, lehet ,h el is váltam volna, több okból is. De ez észhez térített minket..
Viszont a Csak csőkolózás beismerése ismerős...Amikor kiderült,és rákérdeztem( a volt szerető, v az élettársa borított),először a férjem azt mondta, csak beszélgettek, később is csak csókolózást vallott be.Nagyon nem akarta beismerni, h pár alkalommal le is feküdtek.."ugyan hol?" kérdezte...mert ő is a melóhelyén volt a nővel.Azzal a különbséggel, h ő 24 órában őrködött egy telephelyen ,és a nő éjjelente szökött le hozzá, a gyerekei,és az élettársa mellől...
Szóval az a lényeg, h lehet,nem volt köztük más, de az is,h igen.
Mindenesetre örülj, h minden rendbe jött, de azért figyelj jobban, nehogy sutyiban folytassák, v újrakezdjék.
Az én férjem hálistennek eljött onnan, mert leépítették,de nem is bántam.mert a volt nője így is kavart sokáig, hogy mi szétmenjünk...
Dolgoztam gyárban, meglepően sok embert kaptak szexen.
Ne rágódj rajta túl sokat. De persze tartsd nyitva a szemed.
Egyrészt igazán "csodállak", hogy ezek után képes voltál neki megbocsátani.
Másrészt pedig sajnállak.
"Hiányzik a csókod, ölelésed".- Na ha ezt az én férjem írta volna másnak tuti kidobtam volna abban a percben. Én nem tudnám tolerálni. Újra megbízni egy megcsalóban? Elképzelhetetlen számomra.
12.es vagyok,nagyon koszonom a 0 % ot.
Ismet bebizonyitotta a Gyk t latogatok nem fogadnak el ,csak egy velemenyt.
Nem tudom,miert nem volt hasznos a valaszom,de neked is koszonom kerdezo,h egy szoval se reagaltal a valaszomra...Marhara erdemes volt valaszolnom,tobbet nem fordul elo...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!