Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Igazat mondhat vajon?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igazat mondhat vajon?

Figyelt kérdés
A férjem 1 éve megcsalt a kolléganőjével. Azt állították csak csókolóztak, és csak a munkahelyen találkoztak. Az utóbbi szinte 100% hogy igaz, de én nem tudom elhinni hogy nem feküdtek le. A kérdés az, hogy ilyen esetben, ha csak munkahelyen (gyári munkások) illetve telefonon tudtak érintkezni, mennyire hihető szerintetek, hogy szex nem volt? Ti elhinnétek? 3 hónapig nagyon bele voltak esve egymásba..Mi helyrejöttünk, jobb a kapcsolatunk, már már fura hogy ennyire. De ma elfilózgattam ezen...

2017. febr. 9. 16:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
32%
Van, aki egy hetet sem bír ki. Talán megtették, talán nem. Ne agyalj ezen, nem visz előre.
2017. febr. 9. 17:03
 12/20 anonim ***** válasza:
46%

Szia, először is örülök, hogy végre egy olyat is olvasok,hogy megcsalás után helyrehozták,és jobb lett a házasságuk.

Én már le se merem írni ide, mert hülyének néznek,lehurrognak stb.emiatt.De mi is így jártunk. Már elég rossz volt a házasságunk, lehet ,h el is váltam volna, több okból is. De ez észhez térített minket..

Viszont a Csak csőkolózás beismerése ismerős...Amikor kiderült,és rákérdeztem( a volt szerető, v az élettársa borított),először a férjem azt mondta, csak beszélgettek, később is csak csókolózást vallott be.Nagyon nem akarta beismerni, h pár alkalommal le is feküdtek.."ugyan hol?" kérdezte...mert ő is a melóhelyén volt a nővel.Azzal a különbséggel, h ő 24 órában őrködött egy telephelyen ,és a nő éjjelente szökött le hozzá, a gyerekei,és az élettársa mellől...

Szóval az a lényeg, h lehet,nem volt köztük más, de az is,h igen.

Mindenesetre örülj, h minden rendbe jött, de azért figyelj jobban, nehogy sutyiban folytassák, v újrakezdjék.

Az én férjem hálistennek eljött onnan, mert leépítették,de nem is bántam.mert a volt nője így is kavart sokáig, hogy mi szétmenjünk...

2017. febr. 9. 17:13
 13/20 anonim ***** válasza:
42%
Legközelebb, ha kétségeid vannak, ültesd a férjedet egy lavór vízbe... :-))
2017. febr. 9. 17:39
 14/20 anonim ***** válasza:
Szerintem ne filózgassál,hogyha már jó a kapcsolatotok, nem éri meg akkor már talán a múlton agyalni. De talán még nem bocsátottál meg teljesen neki, ha ezt most így előhúzod ezt a témát. Meg amúgy az is lehet, hogy párod tudja, hogy lebukott, de már amikor végre sikerült kibékülnötök, nem akart már téged ezzel tovább traktálni, hogy újra egymásnak essetek esetleg. Mert örült, hogy végre béke van, és fájna, hogyha nem tagadná le, hogy volt is valami. Egyébként simán lehetséges, hogy tényleg nem is volt semmi extrás, amúgyis, munkahelyen rájuk is nyithatnának, gyárban meg folyamatosan is ki-be rohangálnak az emberkék; hogy felvegyék v lepakolják az újabb szállítmányt, plusz én jártam már pl kocsialkatrészek között gyárban, ott oda a polcok alá, meg néha polcokra is hát rá volt pisilve. De mondjuk talán állva is lehet ilyen dolgot csinálni, de akkoris, hogyha pl véletlenszerűen bemegy a főnök, hogy véletlenszerűen ilyen rutinellenőrzés v mi, és akkor pont rájuk nyit, és megláthatja őket simán. Amúgy ne rágójál ezen, hogyha épp most azt érzed, hogy tudnál boldog lenni azzal az emberkével. De amúgy én nem tudom.
2017. febr. 9. 17:50
 15/20 A kérdező kommentje:
Az lemaradt hogy anno megtaláltam egy beszélgetésüket és nem volt utalás szexre. Hiányzik a csókod, az ölelésed. Ez volt benne. Akik le is fekszenek szerintem nem így fogalmaznak...de persze ettől még n biztos a dolog.
2017. febr. 9. 17:52
 16/20 anonim ***** válasza:
52%

Dolgoztam gyárban, meglepően sok embert kaptak szexen.

Ne rágódj rajta túl sokat. De persze tartsd nyitva a szemed.

2017. febr. 9. 17:52
 17/20 anonim ***** válasza:
79%

Egyrészt igazán "csodállak", hogy ezek után képes voltál neki megbocsátani.

Másrészt pedig sajnállak.

"Hiányzik a csókod, ölelésed".- Na ha ezt az én férjem írta volna másnak tuti kidobtam volna abban a percben. Én nem tudnám tolerálni. Újra megbízni egy megcsalóban? Elképzelhetetlen számomra.

2017. febr. 9. 18:52
 18/20 A kérdező kommentje:
Attól függ milyen ember a megcsaló, bizonyít-e, és mennyire szereted. Valamint a megcsalás körülményeitől. Teljesen nem bízom benne ahogy senki másban sem. Csak magamban.
2017. febr. 9. 19:07
 19/20 anonim ***** válasza:
63%

12.es vagyok,nagyon koszonom a 0 % ot.

Ismet bebizonyitotta a Gyk t latogatok nem fogadnak el ,csak egy velemenyt.

Nem tudom,miert nem volt hasznos a valaszom,de neked is koszonom kerdezo,h egy szoval se reagaltal a valaszomra...Marhara erdemes volt valaszolnom,tobbet nem fordul elo...

2017. febr. 9. 19:32
 20/20 A kérdező kommentje:
Nem pontoztam le senkit. Mindenkinek köszönöm hogy válaszolt.
2017. febr. 9. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!