Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igazat mondhat? (a többi lent)
Figyelt kérdés
A barátommal már kicsivel több mint 1 éve vagyunk együtt, valahogy megismerkedett egy lánnyal, aki miatt több vitánk is volt (a barátom azt állítja nem tetszik neki és nem akar tőle semmit) a viták miatt volt egy pár hetes szünet a kapcsolatunkban, mikor újból összejöttünk és rákérdeztem mi van a lánnyal? Találkoztak-e, tartják-e a kapcsolatot stb. mindig az volt a válasz hogy nem. De egy kis idő múlva kiderült h mégis…. A barátom azt állítja csak egyszer találkoztak és eléggé kiábrándító volt a lány meg nem akar tőle tényleg semmit, csak velem tudja elképzelni stb…megmondtam neki h most az egyszer úgy teszek mintha hinnék neki, de ha vmi kiderülne, vagy megint hazudna. akkor annyi… ez már kb 1 hónapja volt, azóta úgy tűnt minden rendben… de kb 1 hete mikor együtt voltunk, csörgött a telefonja… elég furán viselkedett, végül felvette és kiment a szobából… egyből gondoltam h biztos a leányzó lehet az… eleinte tagadta de aztán bevallotta h tényleg ő volt, de ő is meglepődött, mert tényleg nem beszélnek blablabla…. Utána azt állította nekem hogy mikor kiment megmondta a lánynak h ne hívogassa többet, meg hagyja békén… csak kb fél perc volt, amíg kint telefonált, lehet annyi se… nem tudom mit higyjek… szeretném neki elhinni, de bennem van h mi van ha megint hazudott:S:S azóta kicsit nehezen bízom meg benne… szerintetek??2011. júl. 18. 12:45
1/11 FAKhelper válasza:
Sztem vegyétek be egy hármasba és mindenki nyugodt lesz.
2/11 anonim válasza:
hát.. te tudod, hogy mit hiszel és mit nem. viszont ez nem a templom mivel ott kel hinni :D
3/11 anonim válasza:
én se bínék már így benne de lehet hogy tényleg elküldte a lányt. viszont az hogy taláékozgatott vele...én már rögtön elküldtem volna:))
4/11 anonim válasza:
jaj szivecském.. mindtha az én ex-kapcs.omat olvasnám.. :S hidd el, nem minden pasi ilyen.. hagyd ott sztem, aki egyszer hazudott, az máskor is fog. amugy hol ismerkedtek meg?
5/11 anonim válasza:
* mintha, boccccs, elirtam.....
6/11 A kérdező kommentje:
állítólag csak egyszer találkozott vele. és nem is az a bajom h találkozott vele (mert akkor volt egy kis szünet köztünk, mondjuk nem azért hogy másokkal is találkozzunk..), hanem inkább hogy letagadta... amúgy azt mondta h elég bolondnak tűnt a lány, meg hogy ő már akkor megmondta neki h nem tudja mit vár, hogy egy ennyi idős kapcsolatot feldobna csak így hogy nem is ismeri..
2011. júl. 18. 12:55
7/11 A kérdező kommentje:
az utcán ismerkedtek meg... a csaj leszólította vmi kamudumával..
2011. júl. 18. 12:55
8/11 anonim válasza:
ne a csajt hibáztasd, mi az h csak ugy leszolitja az utcán, a baratod meg összeismerkedik vele? már nem azért.. de itt is sántithat vmi :S
9/11 A kérdező kommentje:
kénytelen volt... az volt a kamuduma, h a lány elhagyta a telefonját és hívja fel (ami igaz m tényleg elhagyta, de ott volt a csajjal egy másik lány, aki fel tudta vna hívni... erről ennyit..:D)..... így meglett a csajnak a barátom száma aztán küldözgette neki az smseket h találkozzanak emg jelölje meg fb-n meg ilyenek...
2011. júl. 18. 15:08
10/11 anonim válasza:
hm.. és ki az a lány? mármint fb-n? biztos nem is vmi jó nő, csak kicsit túlreagalod.. tenyleg kamuduma, meg elég gyenge is.. sose mennék oda csak ugy h " héé, izééé, felhivhatom a te telefonodról a számomat? "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!