Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt hogyan beszéljem meg a férjemmel?
Párommal 7 éve vagyunk házasok, 3 gyerkőcünk van. Minden szép és jó, de....
Egyikünk sem lépett félre, a kapcsolatunk elején fordult egyszer elő, hogy csókolóztam egy másik pasival---tud róla. Mindketten elítéljük a megcsalást, legalábbis eddig azt hittem. Nagyon régóta fantáziálok más férfiakról, de sosem tettem meg. Úgy gondoltam ezzel nincs semmi gond, de be kell lássam, hogy túl sokat gondolok erre és túl jól esik. A szexuális életünkkel semmi gond, sőt gyerekek mellett kifejezetten aktívak vagyunk. Megkapom amire vágyom, minden együttlétkor van orgazmusom. Mégis hiányzik a kaland, avágy, az új. Elfojtom az érzéseimet. Lehet nem helyes, de ez van, ilyen vagyok. Viszont ő nem. Hogyan beszéljek erről neki? Sosem csalnám meg, nyitott kapcsolatot szeretnék, de hogyan mondjam el?
Nagyon szeretem, örökké fogom, de.....
Volt valaki még így? Tudtok tanácsot adni?
28:
Változatosság.
Ez azt jelenti hogy sokszor már valaki csak annyival nyújt neked valamit, hogy Ő NEM AZ, akihez te hozzá vagy szokva.
A feleségem szép nő és tudja mit szeretek, de sokszor olyannal is élvezem a szexet, aki kevésbé szép, mint ő és nem is olyan jó a technikája. Csak azt "tudja", hogy ő más. Ő nem ugyanaz. Ő új.
Amúgy én teljesen elfogadom ha valaki nem ért egyet velem. Azt is ha elítél, lehet 2-3 éve ezt tettem volna én is. Azzal sincs gond, ha ezt leírjátok.
De ahhoz hogy jön pár ember, hogy ilyen stílusban, ilyen jelzőkkel illessen engem? Én tettem ezt?
Ha idegbeteg itt néhány ember akkor szedjen hangyát vagy mit tudom én. A trollkodáson elröhögök én is, de lequrvázás?
Azt se tudja némelyik mit jelent. 😀
Ezt én csak negatívumként tudom felfogni, de ti tudjátok :D
Érdekes emberek vannak, kifordult a világ...
Lehet ezzel egyedül vagyok, de nem lennék képes mással lefeküdni a férjem tudtával vagy tudta nélkül, mert SZERETEM.
Ez az igazi szeretet és tisztelet, nem az amit te annak vélsz kérdező.
Az maximum ragaszkodás.
37-es, persze, hogy szégyelli magát a kérdező.
Elvégre az oldal szlogenje az, hogy amit máshol nem mertél... itt megkérdezheted! :D
Tudnám törölni, haha, de most már nem fogom. 😀
És nem szégyellem magam!
Akkor állj a férjed elé és mondd el!
Hosszú procedúra ám a válás... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!