Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi értelme van gyereket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi értelme van gyereket vállalni, családot alapítani ha előbb-utóbb válás, szakítas lesz a házasságból/kapcsolatból?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre,hogy két ember maximum pár évig hűséges egymáshoz. Utána vágynak az újdonságra, mással is lenni. Rá unnak egymásra. Rosszabb esetben megcsalják egymást.

Őszintén bevallom nekem nincs kedvem egyedülálló anyának lenni, ebből kifolyólag nem is szeretnék gyereket. Viszont ha ezt megemlítem pl. a randin pasinak nem tetszik neki a dolog.

Környezetemben csomó nő egyedül neveli a gyerekét mert a párjával külön mentek. Mi értelme akkor családot alapítani? 3-4 évre?

Lehet csak én látom rosszul a helyzetet. Nem tudom.

2017. febr. 8. 09:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

A férfiak akiknek ez nem tetszik, azok valszeg családot szeretnének és komolyan gondolnák a kapcsolatot. Nekem ilyet előadnál, nem lenne következő randi, mert minek ha egyszer családot szeretnék alapítani a másik meg nem.

30/f

2017. febr. 8. 11:32
 12/18 anonim ***** válasza:
#10-es, te egy nőgyógyászati probléma miatt hagytad el a férjed? Kiváncsi lennék mi volt az, leírod?
2017. febr. 8. 15:13
 13/18 anonim ***** válasza:

na igen, ahogy a 10-es is írja. Sajnos nagyon sokan úgy vannak vele hogy 2 év után elmúlik a szerelem (ami egy teljesen természetes dolog), azonnal kétségbeesnek, világvége hangulatként élik meg.

Aztán feltesznek kétségbeesett kérdéseket a világhálón, ahol ismeretlenek, "kibicnek semmi sem drága" alapon azonnal adják az okos tanácsokat, hogy el kell válni, mert tényleg tarthatatlan, élhetetlen a helyzet. Ha valami nem maximumon pörög, azt el kell dobni.

Holott csak az öregeket kellene megkérdezni. Akik esetleg elmesélnék az élettörténetüket, elmesélnék milyen hullámvölgyek léteznek, amikből mégis valahogy kijöttek, EGYÜTT!

Én is meghallgattam már az eddigi összes páromtól a kétségbeesett mondatokat, hogy "már nem érzem azt szerelmet amit az elején, most mi lesz? Ennek vége kell legyen, mert nem véletlen múlt el"

Egyszerűen a szeretet, a ragaszkodás már nem elég az embereknek. Holott az is egy gyönyörű dolog.

Egyébként pedig nem igaz az amit páran írtak, hogy a gyerekes anyuka már csak d.gó partnernek való.

Sajnos vannak férfitársaim akik így gondolkodnak. Ez szomorú!

De vannak akik pl. elváltként, esetleg korábbi házasságból származó gyerekkel kifejezetten gyerekes anyukát keresnek társnak. Mert:

-ő már tudja hogyan működik a gyerek, miről szól az egész

-esetleg nem akar már vállalni több gyereket, és a hozott gyermekeket nevelgethetik együtt.

2017. febr. 8. 15:33
 14/18 anonim ***** válasza:

Ha huszevesen talalod meg azt akit szeretsz,miert kellene meg 5-10 evig varni a hazassaggal?Addig legyenek,eljenek kulon,vagy papir nelkul,egyutt?

Nincs biztositek,se erre,se arra hogy ha kesobb, 30 -40 evesen kerulnek ossze,es lesz gyerek,h azok orokke egyutt maradnak....

Mi is nagyon fiatalon kerultunk ossze,es hazadodtunk,de akkor meg nem volt divat csak ugy egyuttelni...3 ev mulva jott a baba csak,aki most 27 eves..;),mi meg 30 eves hazadok leszunk,es meg most se vagyunk oregek...;)

2017. febr. 8. 16:17
 15/18 anonim ***** válasza:
61%

ez a "mi ertelme elni ha meghalunk" tipusu kerdes. Neked kell megtalalni benne az ertelmet. Lehet magunkat óvva, egy szobában ülni nehogy uristen seruljek, de az elet orommel es fajdalommal teli. Aki fel a fajdalomtol annak oromben sem lesz resze...

Ha csak nem abban talalsz oromet ha egy db kő vagy. Ez esetben egy kaviccsal nem beszelgetek...

2017. febr. 8. 18:34
 16/18 anonim ***** válasza:

a randi nem arra való, hogy a negatív filozófiád hangoztasd.

szerintem is nagy a kockázat, de a szerelem az áratlanságról, bizalomról, szép reménykről is szól. hogy veletek másképp lesz.

de ha beszélgetés közben azt érezteted, hogy minden úgy szar, ahogy van, akkor mit vársz, miért akarjanak veled lenni?

burkoltan azt mondod ezzel, hogy eljöttem, de tudom, hogy úgyse volt érdemes. ez sértő a másikra nézve.

2017. febr. 8. 18:43
 17/18 A kérdező kommentje:
Ha randin felmerül a kérdés,hogy szeretnék-e gyereket hazudjam azt,hogy igen miközben eszem ágában sincs? Csak annyit mondtam randikon, hogy nem szeretnék. Nem "hangoztattam a negatív filozófiám".
2017. febr. 8. 18:45
 18/18 anonim ***** válasza:

Akkor ne azt mondd, hogy egyáltalán nem szeretnél, hanem azt, hogy egy kellően stabil kapcsolatban tartod csak elképzelhetőnek, a megfelelő apával.

Ebbe nem hiszem, hogy bele lehet kötni. Aztán a pasi meg bizonyítsa be, hogy ő lesz a megfelelő.

2017. febr. 9. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!