Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Inkább 100 emberrel előtted,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Inkább 100 emberrel előtted, vagy 1 valakivel melletted?

Figyelt kérdés

Melyik zavarna jobban ha kiderülne? Férjed, pasid, csajod, feleséged 100 emberrel szexelt már előtted, vagy előtted senkivel, de miközben együtt voltatok, valakivel lefeküdt.

Mielőtt rávágjátok, hogy a megcsalás rosszabb, mint a korábbi dolgok, azért képzeljétek jól bele magatokat.

Külön kérdés vagy sem. Mi lenne ha kiderülne, hogy a párod minden exét megcsalta. Téged nem, de akkor is egy gerinctelen alak, akivel szakítani kell, nem?

2017. febr. 2. 22:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
39%
A 100(10, 20,....) előtte meglepetés kevésbé viselne meg, szóval inkább az. De mind a kettő meglepi után szinte biztos, hogy szakítanék. Ilyen nő nálam nem nő, csak egy tagja a világunk virágzó társadalmának. A nő számomra sokkal tisztább ember, olyan akin nem áll viccesen az esküvői fehér ruha.
2017. febr. 2. 23:33
 12/19 anonim ***** válasza:
0%

Inkább 100 emberrel előttem. Akkor legalább jó az ágyban.

Teljesen hidegen hagy, hogy előttem hány embert csalt meg valaki, ha engem másképp kezel és tisztel.

2017. febr. 2. 23:46
 13/19 anonim ***** válasza:
65%
Mélységesen nem érdekel, hogy hány emberrel volt előtem szingliként, csak annyiban érdekel, h ne legyen kezeletlen nemi betegsége. Ha megcsal, akkor viszont kuka. És az is elgondolkodtató, hogy ha minden korábbi párját megcsalta... Mégis hogy lenne ez egy szinten azzal, hogy ha szingliként szexel azzal, akivel akar?
2017. febr. 3. 04:56
 14/19 anonim ***** válasza:
53%
Nyilván egyik sem.
2017. febr. 3. 07:54
 15/19 anonim ***** válasza:
91%
Ha emberileg egy értékes nő,akivel tiszteljük és szeretjük egymást,akkor nem érdekel,hány pasival volt előttem(csak ne legyen nemibeteg).De a megcsalás nálam nem megbocsájtható.
2017. febr. 3. 08:55
 16/19 anonim ***** válasza:
76%
Egyik se. Inkább maradnék egyedül.
2017. febr. 3. 12:05
 17/19 anonim ***** válasza:
65%
Engem zavarna mindkét eset. Bár én nem is akarnék semmit olyan nőtől, akiről megtudnám, hogy már 100-an f.a.s.z.r.a. rántották előttem. De hűtlen nő se kéne. Én csak egy szűz nőnek, vagy olyan nőnek örülnék, akinek max 2 pasija volt előttem és nem csalna meg.
2017. febr. 3. 16:15
 18/19 anonim ***** válasza:
Egyik sem egy jó opció, de akkor inkább előttem legyen százzal, csak ne legyen beteg.
2017. febr. 4. 00:21
 19/19 anonim ***** válasza:
Inkább egy mellettem.Az exeivel mi volt nem befolyásol.Miért kéne szakítani? Írd meg..
2017. febr. 4. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!