Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megy a siránkozás, de akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megy a siránkozás, de akkor minek?

Figyelt kérdés
Mennyi nőt ismerek, aki egy kis félrelépés miatt dobta a párját, aztán évek óta csak siránkozik, meg romantikus zenéket hallgat és próbál szerelembe esni mindenkivel, aki ránéz... Nem lenne jobb a párotokkal kirándulni, filmet nézni, sétálni, beszélgetni, szexelni és pár év alatt teljesen elfelejteni, hogy egyszer volt egy félrelépése?

#Orbán Viktor #Putyin #örök_szerelem
2017. febr. 2. 15:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Én sajnos megbocsátottam. Évekkel később megismétlődött. Akkor már nem bocsátottam meg. Azóta van új párom, akiben meg tudok bízni.
2017. febr. 2. 20:38
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Tudod édes,azért,mert vannak még emberek,akiknek vannak elvei!
2017. febr. 2. 20:42
 13/18 A kérdező kommentje:
Nem győztetek meg. :) Elveim nekem is vannak, volt már botlásom nekem is és exemnek is. De sosem fogtuk fel úgy, mint a világvégét. Megbeszéltük, hogy nem volt ez így jó senkinek és éltük tovább (immár megcsalás mentesen) az életünket.
2017. febr. 2. 22:10
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Jó, nekünk mindegy, akkor nektek jó így. De ne mondd már, hogy nekünk is jónak kell, hogy legyen így.

Engedd meg, hogy eldöntsük, hogy nekünk hogy jó. ;)

Kösz. :)

2017. febr. 3. 03:41
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
#13: Miért, a kérdés arról szólt, hogy győzzünk meg? Ha te elhatároztad, hogy szerinted úgy jó, ahogy te csinálod, akkor felesleges bármivel is érvelnünk.
2017. febr. 3. 03:48
 16/18 anonim ***** válasza:
Kérdező eszem ágában sem volt téged meggyőzni.Mindenki úgy él, ahogy akar.Engem marhára nem érdekel.A kérdésedre adtam választ.A te dolgod mit kezdesz vele.Neked belefér a félrekefélés(gusztus és bizalom dolga), nekem meg a többieknek nem, akik választ adtak.
2017. febr. 3. 04:40
 17/18 anonim ***** válasza:

Van ilyen is,nem is egy...amit a kerdezo ir,de bolond lenne ide valaszolni...azert h szetcincaljak a tobbiek??

Megertem,bolond is lenne...

2017. febr. 3. 09:25
 18/18 anonim ***** válasza:

A kérdés eleve rosszindulatúan volt megfogalmazva: arra próbáltad kihegyezni, hogy aki nem bocsátja meg a megcsalást, az mindenképpen egyedül marad és évekig nyalogatja a sebeit; és hogy a megbocsátás után mindenképpen idillivé válik a kapcsolat.

Ezek közül egyik sem igaz, legalábbis nem minden élethelyzetre. Van olyan helyzet, amikor tényleg egy apró botlást kell megbocsátani és még akár jobbá is teheti a kapcsolatot, ha szembesülnek a felek a problémákkal és kezelik azokat. Én is láttam ilyet a környezetemben.

De korántsem lehet ráhúzni ezt a sablont minden helyzetre, mert sokkal jellemzőbb az, hogy a megcsaló fél semmibe veszi a társát - a megcsalás UTÁN is.

Annál pedig tényleg bármi jobb, még a magány is. Az a helyzet, amit a kérdésedben felvázoltál, elképesztően ritka.

Én ismerek sok olyan nőt, aki a megcsalás után túllépett az exen és rövid idő alatt új kapcsolata lehet. Elképzelhető, hogy átmenetileg próbált mindenkivel szerelembe esni, szerintem ilyen időszak sokak életében van, függetlenül attól, hogy megcsalták-e, vagy sem. De aztán tényleg szerelembe szoktak esni és megszűnik a magányos állapot.

A másik tipikus forgatókönyv, amit ismerek az az, hogy a megcsalt nő hosszú időre csalódik a férfi nemben és meg sem próbál új kapcsolatot kialakítani.

A leírásodban szereplő élethelyzettel nem találkoztam még életemben. Vagyis bocs, de. Férfiban láttam már jópár ilyet.

2017. febr. 3. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!