Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megy a siránkozás, de akkor minek?

Jó, nekünk mindegy, akkor nektek jó így. De ne mondd már, hogy nekünk is jónak kell, hogy legyen így.
Engedd meg, hogy eldöntsük, hogy nekünk hogy jó. ;)
Kösz. :)

Van ilyen is,nem is egy...amit a kerdezo ir,de bolond lenne ide valaszolni...azert h szetcincaljak a tobbiek??
Megertem,bolond is lenne...

A kérdés eleve rosszindulatúan volt megfogalmazva: arra próbáltad kihegyezni, hogy aki nem bocsátja meg a megcsalást, az mindenképpen egyedül marad és évekig nyalogatja a sebeit; és hogy a megbocsátás után mindenképpen idillivé válik a kapcsolat.
Ezek közül egyik sem igaz, legalábbis nem minden élethelyzetre. Van olyan helyzet, amikor tényleg egy apró botlást kell megbocsátani és még akár jobbá is teheti a kapcsolatot, ha szembesülnek a felek a problémákkal és kezelik azokat. Én is láttam ilyet a környezetemben.
De korántsem lehet ráhúzni ezt a sablont minden helyzetre, mert sokkal jellemzőbb az, hogy a megcsaló fél semmibe veszi a társát - a megcsalás UTÁN is.
Annál pedig tényleg bármi jobb, még a magány is. Az a helyzet, amit a kérdésedben felvázoltál, elképesztően ritka.
Én ismerek sok olyan nőt, aki a megcsalás után túllépett az exen és rövid idő alatt új kapcsolata lehet. Elképzelhető, hogy átmenetileg próbált mindenkivel szerelembe esni, szerintem ilyen időszak sokak életében van, függetlenül attól, hogy megcsalták-e, vagy sem. De aztán tényleg szerelembe szoktak esni és megszűnik a magányos állapot.
A másik tipikus forgatókönyv, amit ismerek az az, hogy a megcsalt nő hosszú időre csalódik a férfi nemben és meg sem próbál új kapcsolatot kialakítani.
A leírásodban szereplő élethelyzettel nem találkoztam még életemben. Vagyis bocs, de. Férfiban láttam már jópár ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!