Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megy a siránkozás, de akkor minek?
Férfiként én is kidobom a csajt, ha félrelép. Egy sima csók miatt is. Mi ezzel a gond?
A kulcsszavak tényleg jók! :DDD
Csaltak már meg téged? Bármilyen módon?
Fiatalabb koromban nekem az is betette a kaput, hogy a barátnőm egyik este bejelentette, hogy ő sokat gondolkozott és lehet, hogy szakítani akar.
Aztán már nem volt időnk, haza kellett menni, és másnap délután beszéltük meg.
Addigra ő meggondolta magát és bocsánatot kért... de már ettől megingott a bizalmam, és hozzá se akartam érni. Megfogni a kezét és mosolyogni iszonyat nehéz volt.
Aztán egy hét múlva végeztünk a kapcsolattal.
Egyéb ennél erősebb bizalom rontást már nem írok le. Egy megcsalás fényévekkel durvább. Téged csaltak már meg?
Én pedig mennyi nőt ismerek, aki kivágta a szemétládát, aki megcsalta, levonta a tanulópénzt és később talált egy olyan egyént, akinek van gerince és boldogan élnek megcsalás nélkül..
Engem is csaltak meg, eszembe se jutott utána megbocsátani, szexelni az illetővel vagy akár ránézni.. Fúj, instant kiábrándulás. Szerelem ide vagy oda, ha a bizalomnak egyszer lőttek, onnantól nincs az az isten (vagy idő, program, akármi), ami visszahozná. Anélkül meg lószart se ér az egész. Az már más tészta, ha valaki képes egy csalódás után évekig siránkozni, de hidd el, egy ilyen kaliberű árulást ezek a nők se lennének képesek elfelejteni, kínlódás lenne az egész. Mellesleg én is inkább kínlódnék egyedül, mint egy féreggel, aki elárult.
A kulcsszavakért viszont grat :D
Nem lenne jobb. Én nem csak "valakivel" akarok ilyen-olyan programokat csinálni, hanem azzal az emberrel, akiben feltétlenül megbízom, aki számomra a világot jelenti, és akiben ez fordítva is így van, tehát nem érzi úgy, hogy mellettem még szüksége lenne egy-két kósza dugi-barátnőcskére. Na meg, a "feltétlen bizalom" kitétele igencsak gyenge lábakon állna egy megcsalás után.
Egészséges lelkű ember inkább lesz egyedül, minthogy egy hűtlen valakinek a második legyen, folyamatos megaláztatás, hűtlenkedés áldozataként, csak mert "nehogy macskás vénasszonyként" haljon meg.
Tudod, ez ott kezdődik, hogy mikor félrelép, akkor más kezét fogja, mással sétál, mással beszélget, mással szexel, stb. Miközben az adott nő otthon mossa a sza.ros gatyát, főzi a vacsorát, és takarít, hogy mindent megadjon a büdös bunkónak. Ebben szerinted az adott nőnek mi a jó? Hol van ebben a romantika?
Aki ugyanis ilyen lazán, félvállról veszi a félrelépést, hogy azt se tartja jogosnak, ha ezért kidobják, az megteszi újra és újra és újra.
Akkor már sokkal jobb egyedül romantikus zenét hallgatni, miközben a lakásban eleve rend van, mert senki se csinál disznóólat.
Aztán nem sokára jön egy pasi, aki fogj a kezét a nőnek, elviszi ŐT sétálni, nem a szeretőt, és aki VELE romantikázik és szexel.
Egyáltalán nem törvényszerű, hogy bárki egyedül maradna egy szakítás után.
Siránkozni nem szoktam.Szerelembe sem próbálok esni mindenkivel, értelmetlen energiapocsékolás.
De, jobb lenne a párommal kirándulni, filmet nézni, sétálni, beszélgetni, szexelni, csak nem azzal, aki megcsalt.Nem, nem lenne jobb, mivel ott akkor kiábrándulok belőle, a gusztusom megszűnik hozzá.Akkor minek is lennék vele?
Hát kérdező, akkor ez eldőlt.
+1 én is, ugyanis én se maradnék egy féreggel együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!