Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy dolgozzam fel ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy dolgozzam fel ezt?

Figyelt kérdés
Egy éve járok a barátnőmmel, de megcsalt. Nem is akárhogy... Elment bulizni Szombaton, és egy képet küldött nekem messengeren, ahol egy másik fiúval csókolózik, és nevető smileykat küldött, majd felhívott nagyon részegen, hogy ezt azért kapom, mert van egy lány haverom, akit egyszer este hazakísértem ( nem mentem fel hozzá, csak egy busszal mentünk haza este, és sok volt kint a részeg) . Szóval miután elküldte a képet, és felhívott én (tudom szégyen ) de elkezdtem sírni egy kicsit, és mondtam neki, hogy sosem csaltam meg, és hogy soha többé nem akarom látni. Ő kérte, hogy bocsássak meg, de ez nekem nagyon sok volt. Hogyan dolgozzam fel? :( 22/F exem 19/L
2017. febr. 2. 11:05
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szép egy pondrót sikerült összeszedned!remelem kihajitottad!
2017. febr. 2. 11:15
 2/10 A kérdező kommentje:
Igen
2017. febr. 2. 11:16
 3/10 anonim válasza:
100%

Érzelmek ide vagy oda, tovább kell állnod és kész.

Ha valaki ilyet tesz indokolatlan "bosszúból" azt nem akarok tudni hogy mire képes még titokban, többet nem tudnék megbízni benne.

2017. febr. 2. 11:19
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen hulladék "nőknek" valahogy mindig van pasijuk :D

Úgy dolgozd fel, hogy egy sz..kupaccal voltál együtt, és örülj, hogy megszabadultál tőle.

2017. febr. 2. 11:22
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem tudtam hogy ilyen. A külsején se látszott, hogy ilyen diszkós, pasizgatós kis hülye nő lenne.. Sajnos elhitette velem, hogy szeret. :(
2017. febr. 2. 11:31
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Gondolj arra, hogy ennél csak jobbat találhatsz legközelebb.
2017. febr. 2. 11:31
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jobb neked nelkule.

Feldolgozasnak meg beszeld ki magadbol ami bant,idovel elmulik majd.

2017. febr. 2. 13:11
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Te jó ég, egy ilyen apróságból ekkora problémát kreálni. Ez legyen a legnagyobb gond, hogy smárolt egyszer poénból mással a csajod. Ezért elküldeni, hát nem tudom.
2017. febr. 2. 14:40
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha arra koncentrálsz, hogy mennyivel jobb neked nélküle, és szerencse, hogy kiderült a dolog, talán könnyebben fel tudod dolgozni. Ne a volt szerelmedet lásd benne, hanem azt, aki szándékosan fájdalmat okozott neked, és hamar elmúlik a rossz érzés.
2017. febr. 2. 18:31
 10/10 anonim ***** válasza:
Gondolja arra, hogy ő mit tett és mire képes. Ahelyett, hogy veled megbeszélte volna egy esetleges félreértést arra törekedett, hogy a vélt sérelmén bosszút álljon. Ez nem botlás volt hanem egy komolytalan bosszúálló természetű lány. Fájdalmat akart okozni neked ahelyett, hogy megbeszélte volna a problémákat és a kapcsolat megmentésén dolgozott volna. Ha most másnak hisz és így reagálja le a dolgokat akkor semmilyen komoly dolgot nem várhatnál tőle a jövőben sem. Hogyan dolgozd fel a szakítást? Gondolj arra, hogy ettől már csak jobb lehet. Én is voltam ilyen helyzetben, tudom miről van szó. Amikor benne vagy nehezen tudod áttekinteni a helyzetet de a kívülállók objektívebben látják. Lépj tovább, sok sikert.
2017. febr. 5. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!