Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért csalják meg a nők a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csalják meg a nők a férjüket?

Figyelt kérdés
Úgy ertem, ha mar megtörténik akkor mi az az ok ?

2017. jan. 30. 23:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
22%
Utolsó, olyan sokat nem adhattál, ha mások után ment. Tudod, ha egy férfi csal, akkor a 90%-ban a nők hibásak.
2017. febr. 1. 19:05
 12/19 anonim ***** válasza:
75%

De unom már ezt a szöveget, hogy én vagyok a hibás ha a párom megcsal. Egy párkapcsolat tönkremenéséért 50-50%ban felelősek a felek. Egyszerű okból. Lehet hogy a nő elhízott és nem olyan szexi, de gyereket szült. Vagy lehet hogy a férj már nem kívánja a feleségét, de a munkahelye miatt stresszel. Szóval mind a két félnek van többnyire jó oka arra, miért viselkedik másképp. Egy jó páros ezt megbeszéli, megoldja, dolgozik rajta, ha nem megy, elválnak.

De a megcsalásért sajnos 100%ban a csaló férj a felelős. Ugyanis ez egy döntés. Azért is árulás, nem a másik fél miatt, hanem mert a csaló fél úgy dönt hogy a problémákat nem hajlandó megoldani, nem akar tenni a kapcsolatért, de gyáva kilépni.

A válásunkért 50%ban felelős vagyok, nem mondhatom, hogy csak a férjem távolodott el tőlem bla bla. De ha megcsalt volna azért nem érezném magam felelősnek mert úgy érzem, mindent megtettem, hogy csinos és vonzó maradjak és mindig meg lehetett velem beszélni mindent. Ezt amúgy ő sem tagadta. Szóval a csalás egy döntés, amit nem kötelező meghozni, míg a válás néha elkerülhetetlen.

2017. febr. 1. 20:14
 13/19 anonim ***** válasza:
41%
11 es..képzeld hogy én sokat tettem bele a házasságomba,de bele fáradtam, mindig csak én törtem magam hogy legyen romantika,ő meg leszarta... tudod joggal vártam volna el hogy ő is kezdeményezzen,hogy ő is kedves legyen..meglepjen egy kis aprósággal,egy kád forró vízzel,pezsgővel stb..de semmi..ha én megtettem bármit az jó...de ő nem..... akkor ez normális szerinted???? neki a szex annyi volt hogy tegyem szét a lábam,öt perc szex és ennyi... beszélni róla??? jaaa azt ő nem szereti...akkor miért is lennék én a hibás????
2017. febr. 1. 20:28
 14/19 anonim ***** válasza:
Mért szerinted fordítva nincs ilyen? Hogy a faszi próbál mindent megtenni de a nő megcsalja? Persze mondtam hogy 10 %, de inkább 50-50 mindkét oldalról. Meg persze ez a te oldalad, amit előadsz, a másik oldalt meg sose ismerjük meg.
2017. febr. 1. 20:43
 15/19 anonim ***** válasza:
Nyilván gerinctelenek. A kifogás lényegtelen. Lehet ám előbb lezárni a kapcsolatot, és utána menni mással dugni.
2017. febr. 1. 21:35
 16/19 anonim ***** válasza:
13 ha ennyire szar vele lenni akkor ott kell hagyni, nem megcsalni. A hűtlenség a gyàva férgek eszköze.
2017. febr. 1. 22:49
 17/19 anonim ***** válasza:
62%
Én azért csaltam meg a férjemet, mert keveset szexeltünk. Nagyon jól tudta mikor elvett, hogy kicsit perverz és szex mániás vagyok. Az elején még benne volt mindenbe szex terén de változtak az igényei. Nem szeret csókolózni mostmár, nincs benne szenvedély, pedig én ugyanolyan tüzes, érzelmes vagyok mint régen. Annyiszor kértem hogy ezen változtasson, azt mondta ő már ilyen marad. Mondtam neki, hogy akkor tovább lépek. Azt kérte maradjak vele a gyerekek miatt meg állítólag szeret és éljem ki magam máshol csak ne tudjon róla. Már 2 éve van mellette szeretőmnek aki ugyanolyan szexmániás mint én. A férjemnek már mondtam de témát vált, tudni se akar róla.
2017. febr. 2. 09:39
 18/19 anonim ***** válasza:
Ez érdekes kérdés...
2018. ápr. 3. 18:11
 19/19 anonim ***** válasza:

Undorító k*rva vagy. 🤮🤮

2022. okt. 14. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!