Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem törli azt a profilt a közösségi oldalon, amin beszélgettünk? Kiborítottam a bilit a szeretőm párjánál, persze tagadott és hittek neki. Velem nem tárgyal, de az álnéven futó profilja továbbra is él. Persze be nem lép azóta. Miért nem törli?
Siman, hogy kesobb hasznalhassa. Belepni jo hogy nem mer, hiszen ha mindent tagadott, akkor ezt is mely hallgatasba kellett burkolnia, mivel jol lavirozott otthon ezert ez is belefer neki.
Remelem osszeszedtel bizonyitekokat a szeretosegetekrol es nem voltal bolond bizonyitek nelkul bilit boritani.
En is megtettem anno. Nem banom. Gratulalok egyebkent, ritka, hogy valaki meg meri lepni!
Valaki itt kerdezte mi indit ilyen gonosz tettre valakit? Valaszom: semmi gonoszsag nincs benne. Egyszeruen vannak olyan elethelyzetek, amikor magatol is borulna a bili, vagy ahogy esetemben tortent ketsegbeeses es annak vagya, hogy kialakuljon egy tiszta helyzet, ahol mindenki szint vallhat es kiderul ki hanyadan is all a dolgaival.
Nalunk peldaul kiderult szegeny asszonyka azt hitte peldas eletet elnek, nagy kereszteny szeretetben es mindenki mindennel elegedett, mikozben a ferj szerint unalmas es negativ az asszony, szefo a sogor, gonosz az anyos, nincs szex es masra se vagyik csak uj eletet kezdeni egy megerto tarssal. Aztan a nagy biliboritas eredmenyekent kiderult apuskanak parhuzamosan sok noje volt, abortuszra kuldott beosztott, elsumakolt uzleti utak, szeretonek szanlazott munkak mindezt az en orrom elott is. Hahaha annyira jo volt benne!
Feleseg elsore nem hitt nekem. Aztan ki tudja. Mar nem erdekel. A szeretosegben a magyar buta atlag a szeretot iteli el mindegy mit csinal es kifejezetten a noi szeretoket, a ferfiaknak meg mindig megbocsatanak. Pedig ezekben a felallasokban a szereto nem ront, hanem stabilizal egy egyebkent biztosan szetesesre itelt kapcsolatot es nem is a szereto eskudott orok huseget a parjanak...de nem folytatom, mert egyszer kiprobaltam nagy lecke volt es masokat ket dologra tudok biztatni:
1. Soha ne csussz bele egy ilyenbe akar no, akár ferfi vagy.
2. Ha megis ekkora butasagot csinaltal, akkor robbants akar te vagy a szereto, akar a megcsalo. Vallald fol es ne band soha a kovetkezmenyeket.
Csak ne hagyjatok a szegeny megcsalokat a nyomorukban (nyomor? :) let no ket pasi ugral korolottuk)
Bovebben arnyaltabb lenne:-) nezzetek Csernust a szeretoseg kapcsan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!