Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy hölgy barátom akivel filmnézés közben össze melegettünk, amikor facen beszélgettünk mindig piritó volt, néha felizgattuk egymást, elég sokszor lett tőle merevedésem és sokszor élveztem el rá gondolva?
Figyelt kérdés
(a kérdő jelet muszáj volt kiirnom)fura érzéseim vannak iránta, próbálom nem keresni mert ha meglátom egyből feláll és nem lankad ami elég gáz mikor sétálok és látszik, szerintetek szerelembe eshetek belé vagy ez csak vágy? 18f 17l2016. nov. 25. 17:56
1/9 anonim válasza:
A ti korotokban, nem mindegy? Ha megvan a vonzalom? Bele kell ugrani, s majd az élet megmondja. Ha meg egyszer 18 lehetnék...
2/9 anonim válasza:
Hölgybarát... de gáz stílusod. Azt hittem, 30 éves szűzfiú vagy.
3/9 A kérdező kommentje:
:DD sajnos a suli miatt nem tudnák időt szánni kapcsolatra:(
2016. nov. 25. 18:05
4/9 anonim válasza:
Azt mondom becsüld meg az ilyet, mert elég kevés van, akinek csak a látványa tud instant merevedést okozni.
Nekem egyszer a legkerekebb seggű csaj okozott 1 órás merevedést. 1 év múlva kavartam vele és olyan merevedésem azóta sem volt egy nővel sem. A strandon a hideg vízben, gondolhatod mikor jöttünk ki a vízből még akkor is. Örök emlék marad. Vágy és szerelem is lehet belőle. H
5/9 A kérdező kommentje:
Hmm, fura mert mikor osszeganalyodtunk teljesen kielégített, ezt meg senki se érte el, de ha egy exem vissza akarna jonni hozzam vissza engednem, de tudom nagyon megbantanam a hölgyet:/ ..amugy miert nem keresed fel azt a jó seggű nőt?
2016. nov. 25. 19:09
6/9 A kérdező kommentje:
*gabalyodtunk
2016. nov. 25. 19:26
7/9 anonim válasza:
Mert annak már több éve, hogy "szétmentünk" igazából soha nem voltunk együtt, egynyári kaland volt csak. Azóta már a második barátját falja. Fura, mert amíg kopasz voltam bejöttem neki, előttem is volt egy kopasz exe meg, akivel most van az is kopasz. Amint elkezdtem növeszteni a hajam, azonnal hagyjuk egymást lett a dologból. Sajnáltam, de elfogadtam.
8/9 A kérdező kommentje:
Ez mar a felszinesseget üti, ha megint kopasz lennel es tobb ev utan fel tűnnel, tuti megint osszegabalyodna veled, tudnal privibe mutatni rola kepet? Csak kivancsi vagyok
2016. nov. 25. 19:33
9/9 anonim válasza:
Nem gabalyodna össze velem, mert nem vagyok kopasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!