Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtalálhatom számomra az "Álomnő"-t? Létezik vajon ilyen Hölgy?
Néhány gondolat először rólam: 25 éves munkájában sikeres, vezető beosztásban dolgozó budapesti férfi vagyok. A hétköznapokban és munkában abszolút irányító típus. Ha viszont egy párkapcsolatról van szó, szeretem alávetni magam a Nő akaratának. Erre az eddigi kapcsolataim alatt jöttem rá, hogy egy domináns Nő mellett lenne teljes az életem.
Számomra az ideális partner egy ízig vérig Nő, egy szeszélyes Díva, aki szereti használni a férfit, uralkodni felette. A nőiességet tükrözi a ruhatára, előszeretettel hord magassarkút, harisnyákat, elegáns ruhákat. Sokat ad magára, rendszeresen jár műkörmöshöz ill. különböző szépészeti kezelésekre. A dominanciája nem a kezében lévő ostornak köszönhető, hanem kisugárzásából, megjelenéséből. Magasak az elvárásai a férfival szemben, legyen szó szexről vagy az anyagiakról. Megköveteli, hogy a férfi tenyerén hordozza, minden kívánságának eleget tegyen. Végül, de nem utolsó sorban, az ideális Nő számomra szenvedélyes dohányos. Egy domináns Hölgy képéhez számomra hozzátartozik a cigaretta. Rendkívül vonzónak és nőiesnek tartom, ha egy dekoratív Hölgy dohányzik.
Mekkora az esélye, hogy összehozzon az élet egy ilyen Nő-vel? Ti ismertek hasonló beállítottságú Hölgyeket? Esetleg van a kedves válaszolók között is? :)
Tudom, hogy sokakat megbotránkoztat és kikérik maguknak, de nekem valóban ez a Nő-típus tetszik. Kérlek titeket, hogy mellőzük a negatív hozzászólásokat, illetve a hímsoviniszta férfiak "minden nő pénzéhes k**va" típusú megjegyzéseit.
Aha,ismerek ilyet. Ugraltatna,azt kell csinalni amit o akar,es rendszeresen hisztizik. Minden passzol,viszont nem dohanyzik.
de biztos vannak ilyenek.
Haha :D
Mar megint te!?
Kamuuuuuuuuuuuuuuuu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!