Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek ha a parotok ott hagyna titeket egy másikért? Szóval meg is csalt titeket és a másodikat választja
Tegyük fel ilyen helyzetbe vagytok.
Van már gyerek is .
A parotok találkozik egy lánnyal és megszereti ott hagy titeket. Tennétek valamit?
Egyáltalán mi ilyenkor a helyes döntés? Mit lehet ilyenkor tenni?
Én hagynám hogy menjen, valószínűleg ha ilyen történne hogy lelkileg is megcsal és nem csak szexuálisan akkor nem szeret. És én hiába szeretem őt nincs értelme marasztalni egy olyat aki engem nem szeret.
A nőt nem ri*a*ncoznam le hiszen neki semmi köze hozzám. Nem ő vette el tőlem , a párom döntött mellette.
Semmit....megérteném és továbblépnék!!
Sírd ki magad aztán feküdj le és aludd ki magad.Holnap kelj fel és légy te a legboldogabb ember!
Dolgozz,ismerkedj ,éld az életed.És a legfontosabb:ott van a gyereked.Akit szeretned és felnevelned kell.Ő a legfontosabb az életedben(gondolom).
Ne hagyd ,hogy 1 ember tönkre tegye az életed,hisz az életből tényleg csak 1 van,viszont férfiból és szerető társból lehet több is.
Sok sikert!
Én örülnék, hogy megszabadultam tőle.
Aki kisgyerek mellett félrelép, és képes eldobni a családját egy új nőért, az annyit is ér.
És hátradőlve végignézném, ahogy az új kapcsolata tönkremegy, mert az a nő se ér sokat, aki egy foglalt, kisgyerekes apával kezd ki, és hetekig (hónapokig) járnak össze titokban. Nehogy azt hidd, hogy ő ártatlan, és nem tehet semmiről. A nagy lófas.zt! Normális nőnek a foglalt pasi tabu, a kisgyerekes apa meg gyakorlatilag láthatatlan és nemtelen. De sok ribizlinek pont ez a vonzó, hogy jajj, milyen jó apa és társ, nekem is ilyen kell, hát elszedem!
Ne áltasd magad, ilyen erkölcstelen, mocsok világot élünk. Úgyhogy nyugodtan legyél csak mérges, sokkal könnyebb lesz továbblépni.
Annak nagyon ritkán van jó vége, ha valaki ennyire megbocsájtó és megértő akar lenni. Általában ők azok, akik soha nem heverik ki a szakítást, és képtelenek elengedni az exüket teljesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!