Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalásnak számít fiúk?
A barátomnak azt mondtam, hogy a suliban vagyok még és megyek a barátnőmmel vásárolni ezért ma később érek haza hozzá. De ez hazugság volt, mert nem mertem neki elmondani, hogy van egy fiú akit 17 éves korom óta ismerek. Ez a haverom találkozni akart velem, és taliztunk is, mint haverok. Amióta barátom van, nem mertem más srácokkal tölteni az időmet, de ez a fiú más, ő a legjobb haverom és nem rég jött vissza Tapolcára, ezért végre tudtunk találkozni. Minden rendben volt, de amikor megöleltük egymást a végén, akkor a nyakamba csókolt és hozzám dörgölte magát, nagyon tetszik a srác, de csak szexet tudok elképzelni vele, nem akarnék komolyabb valamit tőle. És a párom járt végig a fejemben, már akkor megbántam mindent, így útolag rájöttem arra, hogy ez hiba volt:(((( és ráadádul ez a haverom korábban szerelmes volt belém, de azt mondta sikerült feldolgoznia, hogy én nem akarok tőle semmit. Szeretném ha a barátom maradna, de ezekután kicsit elbizonytalodtam:((( ez már megcsalásnak számít? A barátomnak ezt mondjam el? megbocsájható ez?:((((((((
Mind a ketten 21 évesek vagyunk. A haverom 22.
:(((
Elég egyértelmű hogy a pasi mit akar.
Ha te is tudod hogy mit akarsz akkor mi itt a kérdés?
-Ha az új hapsival akarsz lenni akkor szakíts előbb a barátoddal, így egyenes.
-Ha a barátoddal akarsz maradni akkor ne találkozgass másokkal, vele meg főleg nem.
Hogy a vásárlás alatt összefutottatok, arról meg hallgass mélyen és többet ne tegyél ilyet.
Azért tegyük hozzá bakker, hogy az se normális, amit a pasid csinál :DD
Konkrétan nem találkozhatsz pasikkal? Nem lehetnek férfi barátaid? NEM LEHETNEK FENN KÉPEID? Jézusom. Ez, ez gáz. És ezt már mélyen te is felismerted, ezért keresed a másik társaságát, akiről esetleg tudod, hogy nem lenne ilyen.
Mérlegelj; egy fojtó kapcsolatban akarsz lenni? Abban a tudatban, hogy az ilyen ember általában megcsalja a másikat? Hogy kidobhat azért mert felraknak rólad egy képet ahol másokkal bulizol? Itt még nem is a haveri kapcsolat a legnagyobb problémád, hanem a párkapcsolatod..
>Amióta barátom van, nem mertem más srácokkal tölteni az időmet
Hát eléggé ostoba vagy. Akkor mostantól örökre megszakítod a kapcsolatot a világ összes hímnemű emberével?
Miért nem lehet megmondani azt, hogy "elmegyek találkozni egy régi ismerősömmel". Inkább hazudsz, taktikázol. Rossz módszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!