Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, csaltátok már meg a párotokat? Ha igen, hogy derült ki?
Velem már csalták meg a párjukat 2-en is. Az egyik nem derült ki, a másik alkalommal a srác nagy magánnyomozást rendezett és szakítás lett a vége. Engem követett meg zaklatott nagyon idegesítő volt.
Ha valaki megcsalásra folyamodik akkor ott már valami nagyon nincs rendben szóval emiatt nem feltétlenül a csajt kell lehordani a sárga földig.
De, a megcsaló fél a hibás a megcsalásért. Nem kétlem, hogy nem volt baj a kapcsolatban, és természetesen simán lehet, hogy szegény lányt elhanyagolta a párja, és erről nem ő tehet.. arról már viszont igen, hogy miért nem próbált javítani a helyzeten, vagy ha nem megy, akkor miért nem lépett le.
Én már voltam elhanyagolva, próbáltam javítani a dolgon, de az exem nem igazán volt hajlandó változtatni, aztán találkoztam valakivel, aki foglalkozott velem, és vonzott. Guess what, beszéltem a párommal, szakítottunk, és csak utána mentem bele bármibe a másik sráccal (2 éves kapcsolat lett vele), mert volt (és van) bennem gerinc.
Nem értem, ez másoknak miért olyan nehéz.
Nem ragaszkodok ahhoz a kifejezéshez, csak épp az jutott eszembe hirtelen, de ha jobban tetszik, akkor fogalmazhatok úgy is, hogy van agyam, amivel gondolkodhatok, nem a nemi szervemet kell használnom ilyen célra. :)
9-es jo nagy balfék a barátod, ha még veled van...
Kérdezo, a barátomat csalta az exe, ö mindenféle hülye kifogással jött, miért nem tudnak találkozni, meg "beteg" volt. Aztán a párom egyik nap belenézett a csaj üzeneteibe, és ott volt minden feketén,fehéren (több mint fél éve ment a viszony a háta mögött). Azonnal kérdöre vonta a lányt aztán szakított is vele.
Engem az ex csalt meg az egyik "barátnömmel", kb.fél éven keresztül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!