Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tegyek hogy ne foglalkozza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy ne foglalkozzak a párom előéletével? Tudom, h sok nőt megcsalt, ezt el is mondta. És mindig attól felek mi van ha engem is meg fog.

Figyelt kérdés
Egyutt vagyunk 4honapja es annyira bízom benne, és tudom hogy imád tényleg csupa szív lélek igy ki se nezem belole hogy bárkit is megcsalna annyira normális..aztmondja hogy azóta felnőtt es változott sokat (lett gyereke is szerintem ez is befolyásol h nem az a bulizós màr) de mindig arra gondolok mi van ha ennyire nem tud változni egy ember ? Nagyon szeretem es pont ezért felek h csalodok benne amit ugye nem érzek , mert tudom/érzem h nem néz másra

2017. jan. 24. 07:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
18%

"Egyutt vagyunk 4honapja es annyira bízom benne"

"És mindig attól felek mi van ha engem is meg fog."

Nem igazán értelek, de nem is akarlak megérteni. Amíg ennyire ellentmondásos amit írsz. Szegény srác 😨 egy bizalmatlan, féltékenyekedő pi***a leszel majd. 😒

2017. jan. 24. 08:39
 12/18 A kérdező kommentje:

Utolsó egy igazi F..fej vagy jobb ha tőlem tudod:D nyilván bízom benne de a kétség ottvan neha neha ha belegondolok ebbe

Egyenként meg a gyerek anyjával azert mentek szét mert a csajnak uj pasija lett közbe. Hat nem tudom oda figyelek nyilván de kiváncsi leszek

2017. jan. 24. 09:44
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
A körülményeket derítsd ki szerintem és akkor látni fogod, hogy "átmeneti gyengeségről" vagy jellemhibáról van szó. 30/f
2017. jan. 24. 10:53
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Az hogy valaki megcsalós vagy nem , az egy tulajdonság.

A tulajdonságokat nem az befolyásolja kivel vagyunk együtt.

Összegezve valószínűleg téged is megfog.

2017. jan. 24. 11:14
 15/18 anonim ***** válasza:
Tapasztalat. Az ilyen pasik akkor lesznek kicsit visszafogottabbak, ha van vesztenivalójuk, pl.közös gyerek..bar nala ez sem volt akadaly..vagy közös vagyon, cég, stb.. gondolom esetedben még semmi ilyesmi. Szoval légy résen.
2017. jan. 24. 16:56
 16/18 A kérdező kommentje:
Hat úgy hogy lett volna akadály ha a nője uj pasit talált maganak? Igazából résen leszek de nem akarom hogy azert mert a múltba ilyen volt akkor rettegnem kelljen úgy h en belül közbe jol erzem magam vele, csak hat elgondolkoztam ezen. Amugy nem egy olyan sztorit hallottam már hogy az ilyen palik kifognak egy nőt aki más mint a többi es normalizalodnak mellette mert megadja azt ami másban nincs
2017. jan. 24. 17:45
 17/18 anonim ***** válasza:

Es az anyukanak miert kellett uj pasi, tudni?

Mennyire törődik a gyerekkel a pasid amugy?

2017. jan. 24. 20:24
 18/18 A kérdező kommentje:
Nem tudom miert kellett uj pasi majd rakerdezek. A kisgyerekkel amint nem dolgozik viszi at hozzájuk nagyon szereti es gondoskodik rola, mikor összejöttek az anyukánál az elején csalta meg de azóta nem
2017. jan. 25. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!