Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyűlölöm a barátnőmet amióta visszafogadtam. Meg fog ez változni?
A jelenlegi barátnőmmel 2 éve vagyunk együtt, eddig azt hittem tökéletes harmonikus kapcsolatban. A szex is teljesen rendben van már a kapcsolatunk eleje óta szinte minden nap csináljuk tökéletesen megvagyunk sosem veszekedtünk vagy ilyesmi.
Viszont nemrég szakítottam vele, majd 1 hete visszafogadtam. Amit tett szerinte nem megcsalás. Rengeteget könyörgött zaklatott nem hagyott békén, a lábtörlőmön aludt csak, hogy visszafogadjam és bebizonyíthassa ,hogy szeret. Én adtam neki esélyt mert úgy gondoltam 2 év után... jó tudjátok mit túl jó szívű vagyok azért adtam neki esélyt ennyi. Egy kevésbé lágyszívű ember dobta volna, én ilyen hülye vagyok.
Nem telt még el sok idő ezt tudom de nem tudok rá ugyanúgy nézni, gyűlölöm és szinte ellenségnek tekintem, próbálok máshogy hozzáállni de nem megy, pedig amikor külön voltunk nagyon hiányzott és vágytam rá, hogy visszajöjjön hozzám mert szeretem. De amióta újra itt van valahogy mégsem megy. Ő elrontott mindent. Szerinte csak idő kell nekem és ő kivárja amíg újra "megszeretem" mert neki állítólag én kellek és engem szeret és bármit megtenne értem. Ezt két évig el is hittem, de úgy érzem többet már nem fogok tudni megbízni benne és már most sem szeretem igazán.
Ez meg fog változni, el fog ez múlni idővel?

Így tovább olvasva, valószínű szerintem hogy csak egyszerűen unta magát és szerinte jó mókának tűnt.
Mégis mit csináltak volna ha személyesen találkoznak? Talán ugróköteleztek volna vagy mi? :D
Mondjuk az egészbe tényleg az a furcsa, hogy képes volt így megalázni magát. Egyébként tesz is azért hogy jobb legyen, próbál bizonyítani? Őszintén fogsz benne vha még bízni? Mert szerintem nem. Azért megpróbálhatod, legfeljebb nyugodt lesz a lelkiismereted hogy te legalább megpróbáltad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!