Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan nő aki úgy csalja a férjét, hogy közben szereti is?
Jó volt olvasni 78%-os válaszát, mert őszinte. (meg egy picit rossz is, de ez az emberi természet átka miatt )
És ugyanezt akartam írni én is előtte, hogy egyébként miben jobb "szerelemből" házasodni, és arra építeni, amikor a szerelem nem egy állandó dolog? Az miért normális? Inkább ijesztő.. A letisztultabb érzelmekkel, szeretettel lehet szerintem is építkezni, de a "szerelemre" egyenesen őrültség szerintem.
78%-os.
Örülök, hogy ilyen őszinte választ olvashattam, megértem a helyzeted. Az érdekelne engem is, hogy a férjed tudja-e?
(Bár abból, hogy kevés meg rosszabba szex, gondolom ez idők alatt ő is máshol pótolja, hiszen a férfinek is szüksége van rá.)
14-es vagyok.
"Az igazi szerelem nem múlandó dolog.
Ha valódi akkor halàlig tart, nem csökken, nem múlik el pàr év utàn, nem alakul sehovà. - - DE az, még tudományos cikkekben is az. Még ha nem is szeretnénk. Az nem egy állandó "normális" állapot, különben az agyad is leépülne hosszútávon (Komolyan). Már az a szerelem, amire te gondolsz, az a nagybetűs bizsergető.
"Ès nem élnek le egy életet olyannal akihez nem vonzódnak."
- Akkor a gond az, hogy te kevered a vonzalmat a szerelemmel.
Abban igazad van, hogy nem éri meg olyannal együtt élni, akihez nem vonzódsz.
Viszont definiálni kéne, te mit tartasz szerelemnek, és én mit. Ugyanis vonzalom nélkül számomra sincs szerelem.
A gond ott kezdődik, hogy számodra az az igazi, nagybetűs, ami szenvedélyes, nagy lánggal égő.- Számomra az nem igazi szerelem. :) Gondolom most meglepődsz ezen. Az bizony elmúlik. De még csak a plátói se igazi szerelem.
Ezek sokszor csak a saját projekcióid a másikon, elképzelésed a másikról, egy idilli dolog.
Akkor van még a vonzalom. Meg van még az erős szeretet, kötődés, a biztonságot nyújtó, törődő.
Mégis miben jobb egy lángoló szerelem egy hosszabb távúra képes, nyugodtabb és kiegyensúlyozott, ám kevesebb lánggal érőnél? Számomra pl igenis többet ér. ÉS a láng ebben a biztonságosabban ugyanúgy fel-fel gyúlhat időnként.
De ahogy mondták, majd 5-10 év múlva neked is több tapasztalatod lesz. A szerelem nem állandóan tüzes és szenvedélyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!