Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek ez a nő mostmit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez a nő mostmit akarhat vagy mit érezhet? Részemről mi lenne a legjobb lépés?

Figyelt kérdés

Még nyáron interneten megismerkedtem egy nővel.Idősebb nálam 7 évvel.Van vőlegénye de azt mondta,hogy nem szereti,mint lakótársak élnek csak együtt.Külföldön él.

Elkezdtünk beszélgetni és én belészerettem.Amit kb.2 hónap után el is mondtam neki,először tagadta mert hogy a kor stb... de aztán azt mondta,hogy ő is szeret.

1 hónapig minden szép és jó volt,már azt tervezte hogy majd hazajön,szóval minden ok volt.

Aztán egyre ritkábban írt,volt hogy megsem nézte órákig amit irirtam vagy nem írt egész nap.Ha hivni akartam akkor mindig kitalált valamit.Ha irtunk is csak 1-2 szót mert neki rengeteg dolga volt..

Ez kb.2 hétig ment utána egyik nap hivtam és felvette végre.Megkérdeztem,hogy akkor most mi van?

Erre felháborodva mondta,hogy hát mit képzelek magamról nem én vagyok a világ közepe,van saját élete...

Ez nem is lenne baj,de legalabb mondta volna hogy mi a helyzet.

Kérdeztem hogy most akkor kettőnkel mi ahelyzet.

Erre azt mondta,hogy semmi túl fiatal vagyok hozzá,neki van vőlegény akivel már jobba helyzet..

Csúnyán összevesztünk 2-3 napig nem volt semmi beszélgetés.

Utána annyi volt,hogy bocsánatot kért én pedig megkértem hogy tiltson le facebookon,jobb lesz úgy hogy nem is látom.

Letiltott de karácsonykor feloldott ésboldog karácsonyt kivánt.Nem voltam bunkó visszairtam én is neki de kértem hogy ezt a tiltást csinálja vissza mert én sosem fogok tudni barátként nézni rá vagymint egy jó ismerősre.

Megtette de újévkor megint írt és elkezdett kérdezgetni,hogy mi a helyzet velem,csaladomról.

Én akkor felfüggesztettem a facebookom 1hétre elköszöntem tőle a beszélgetés végén.Sziveket küldözgetett,szomorú fejeket és azt mondta hogy nem tudok sok mindent mi van közte és párja közt....

Tegnap aktiváltam újra,egyetem miatt kell+sok ismerőssel és csaladtagal csak igy tudom tartani a kapcsolatot.

Szóval aktiváltam és már este irt is,hogy mi történt hogy visszatértem ,mosolygós fejeket küldött.

Ez tegnap volt azóta nem irtunk.

Szerintetek most mit akarhat?Én már komolyan nem értem ezt a nőt....

Én szeretem még őt,csalódtam benne de szeretem nem tudok mit csinálni...

Mit tegyek?Tiltsam le örökre vagy hagyjam?

Ha kicsit érthetetlen bocsánat...

22/F

2017. jan. 17. 12:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
És személyes találkozóról volt szó, mi volt a hozzáállása?
2017. jan. 17. 19:28
 12/17 A kérdező kommentje:

Az,hogy nagyon szeretne találkozni de ugye ő külföldön él igy nem lehetséges.Márciusban jön haza egy hétre és anno azt szerette volna ha akkor találkoznánk...

Mikor már elmondtam neki,hogy mit érzek akkor felhoztam hogy esetleg kimennék én hozzá hogy találkozzunk.Erre nem mondott igazán semmit és inkább elterelte a témát..

2017. jan. 17. 20:11
 13/17 Ypszilon1980 ***** válasza:
Nem kell nyomulni, ne menj ki hozzá, majd jön ő, ha még komolyan gondolja. Az a baj, hogy elmondtál neki mindent anélkül, hogy ismernéd. Nem szabad kijátszani egyszerre az összes lapot, én ezzel számos kapcsolatot buktam el.
2017. jan. 17. 21:00
 14/17 A kérdező kommentje:

13-as

Igazad lehet...talán azzal rontottam el ,hogy túlságosan is őszinte voltam és megbíztam benne.

Az volt a hibám ,hogy szeretem és ezt ki is mutattam neki és kimondtam....ez van

2017. jan. 17. 21:12
 15/17 Ypszilon1980 ***** válasza:
Az jó, ha őszinte vagy, csak a nők nem szeretik, ha mindent elmondasz nekik rögtön. Sajnos én is ilyen vagyok.
2017. jan. 17. 22:31
 16/17 anonim ***** válasza:

Ez a nő unatkozik és gyanítom hogy lelki szemetesnek használ. Nem panaszkodik sokat véletlenül?

Nem kétlem hogy boldogtalan a jelenlegi kapcsolatában.

De elhagyni nem fogja a pasiját, külföldön vannak ,gyanítom a nő nem sokat dolgozik, de a pasi eltartja. Jól élnek , nincs anyagi gondjuk . Ezt nem fogja a nő feladni érted meg a magyar minimálbérért....

Én is külföldön vagyok szóval van rálátàsom erre arra, valamit bonyolódtam én is hasonlóan egy nővel aki otthon èl.

Én tiltottam , aztán "visszakönyörögte" . Néha írunk egymásnak ,de ennyi, tudni kell helyén kezelni a dolgot.

Én tudom azt hogy semmi nem lesz köztünk soha, de azért nèha még mostanában is jól elbeszélgetünk.

Ha te is tudod kezelni a dolgot, az érzèseidet, akkor nem muszály ám tiltani. Mint "barát" simàn beszélgethetsz vele , ha akarsz. Ha nem akkor jobb ha tiltod, és magadban is lezárod.

2017. jan. 18. 01:35
 17/17 anonim ***** válasza:
Lelkiszemetes làdànak tart !Akinek elmondhatja a problémàjàt mégha érez is valamit akkor se ez a módja hogy ha a vőlegényével össze kap akkor ott vagy te ha kibékülnek pedig dob !Hagyd a fenébe !
2017. jan. 20. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!