Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok, ha szakítani eszetekben sincs, de az őrületig kívántok valakit, akivel rendszeresen kell találkoznotok?
Figyelt kérdés
És ez rásadásul kölcsönös. A kapcsolatomban pedig közben már a házasságon gondolkozunk. Nagyon lelkiismeretfurdalásom van már a gondolattól is, meg egyáltalán, hogy ez felmerült.. És félek, hogy nem fogok tudni megálljt parancsolni magamnak. Viszont akkor minden borul, közös lakás, közös munka, minden! És a kapcsolatom közben maga a tökély! Nagyon feszült vagyok már.2017. jan. 15. 15:25
11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2017. jan. 16. 09:15
12/13 anonim válasza:
Szia!
Tudod én is hasonló helyzetben vagyok. A srác akit kívánok és aki már régóta szeretne velem lenni, munkatársam. Nagyon gyakran ülünk össze kettesben, beszélgetni vagy ebédelni, közben néha véletlen összeér a lábunk/kezünk és én úgy érzem, ebbe belebolondulok. Tudja, hogy van valakim, akit én nem merek elhagyni (a barátom labilis és bár másfél évig szenvedtünk, az utóbbi két hónapban elkezdett egy kapcsolatba illően viselkedni). Szóval félek őt elhagyni.
Ennek ellenére tegnapelőtt majdnem megcsaltam. De hiába voltam részeg, ennyi erő akkor is volt bennem. És ha bennem van benned is lesz.
22/L
13/13 anonim válasza:
Jó ötletnek tartanám, ha imádkoznál! Ha templomi esküvőt szeretnél, akkor meg annál inkább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!