Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek a nők vagy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a nők vagy a férfiak csalják meg gyakrabban a párjukat?

Figyelt kérdés
2017. jan. 14. 21:20
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

És így lett egy kérdésből egy másik.

Szerintem a megcsalás az, ha olyat teszek, amit a partnerem megcsalásnak tekint.

Akik nyitott kapcsolatban élnek, azoknak nem megcsalás a félredugás. Van, akinek a csók sem az, van, akinek a "kézen fogva megyek az utcán" is az, vagy ha megölelek egy másik nőt.

Ha olyat teszek, ami a másiknak fáj, az a megcsalás. Mert csalok, azaz vétek a másik morális szabályai ellen.

Nekem pl. nem lenne megcsalás, ha a feleségem összefeküdne egy nővel (csak tudhassak róla, lehessek ott :D), de az már igen, ha egy férfival fekszik le (na arról inkább ne tudjak).

Szerintem amúgy régen is ugyanannyi férfi csalta meg a partnerét, ahány nő és most is így van. A megcsaláshoz kell egy férfi, meg egy nő. Csak ha egy nő 10 év házasság után megcsalja a férfit, akkor a nő az áldozat, mert a férje nem adott neki érzelmeket, ha meg egy férfi csalja meg a feleségét 10 év után, akkor is a nő az áldozat, mert az a marha Géza a micsodája után ment, pedig ott van a szép felesége, meg a gyerekei...

2017. jan. 17. 10:12
 22/32 anonim ***** válasza:

Ez fogos kerdes. Ugyanis noha a statisztikak valoban 50-50et mondanak, azt is tudni kell, hogy a nok rendkivul nagy resze letagadja, hogy felrekefel. Titkoljak, tul intimnek tarjak, esetleg szegyenlik, es vagy tartanak a megbelyegzestol ugyanis A ferfiak meg kerkednek az ilyesmivel.

Szoval ha a stat 50-50et mutat, akkor az a valosagban boven azt jelenti, hogy siman 60-40 a nok javara

2017. jan. 17. 10:17
 23/32 anonim ***** válasza:

Mert ugye az vilagos, hogy a stat nem ugy keszul, h kovetik az osszes not es ferfit, hanem szimplan megkerdezik oket kerdoiveken meg egyeb modszerekkel.

Es ahogy mondtam, a ferfiak nemcsak hogy kerkednek az ilyesmivel, gyakran meg kamuznak par megdugot not a valosaghoz. Ezzel szembet a nok ep forditva nyomjak, letagadnak parat.

2017. jan. 17. 10:21
 24/32 anonim ***** válasza:
31%
Szerintem az 50/50-et jelző statisztika egy maszlag. Egy férfi egész életében férfi marad. A vágy nála nem múlik, mint a nők esetében, és 45-50 körül szinte mindegyikük megalkuszik az ördöggel egy párszor. Manapság meg aztán igencsak kapósak lettek (lettünk) a fiatal lányok körében, és ember legyen a talpán, aki le tudja építeni a felkínálkozókat.
2017. jan. 19. 09:17
 25/32 anonim ***** válasza:
50%

Másrészről maga kérdés is sántít. Valahogy így kellene szóljon:

Szerintetek a nőket, vagy a férfiakat csalja meg gyakrabban a párjuk?

Ugyanis akit megcsalnak, rendszerint annak is benne van vastagon a keze. Ha engem megcsalnak, én nem tudtam olyan mély szerelembe ejteni a páromat, hogy az észre se vegye, hogy más férfi is létezik rajtam kívül. Én voltam kevés neki, én nem tudtam megadni ahhoz mindent, hogy mellettem nőnek érezhesse magát. Tehát nem mutogatni kell a másikra, hanem önvizsgálatot tartani.

2017. jan. 19. 16:48
 26/32 anonim ***** válasza:
39%

"Ugyanis akit megcsalnak, rendszerint annak is benne van vastagon a keze"

Te miki, álljál már le ezzel az izzadságszagu önigazolással. Attól hogy te a gykn próbálsz tinilányokat hülyiteni 60 évesen, még a feleséged, vagy barátnőd nem lesz szemét. Minden ilyen témába benyomod ezt a hülyeséget. Dumálsz itt arról hogy ki férfi meg ki nem, meg mi a férfiasság, meg mi nem. Hát megmondom neked ki a férfi. Aki vállalja a szarért a felelősséget, és nem nem keni másra, nem önigazol közhelyes hülyeségekkel. Ugyanis ezt épp csajok szokták tenni. Szivesen.

2017. jan. 19. 18:14
 27/32 anonim ***** válasza:
62%

Sajnálom, ha valódi érvek helyett csak személyeskedésekkel tudsz operálni. S noha nem szoktam reagálni az engem ért megjegyzésekre, ezúttal hadd helyesbítsek. Ezt a témakört sokan olvassák, elsősorban tinik. Tessék, jelentkezzen az a tinilány, akit én megpróbáltam hülyíteni! Ha csak egyet is találsz, barátom, a Blaha Lujza téren, fényes délben csontig benyalok neked. (Annak ellenére, hogy engem a homofób jelzővel szoktak illetni. )

És mi bajod a korommal? (58) Az orvostudomány mai állása szerint a hosszú élet, s a vele megszerezhető élettapasztalat csak úgy érhető el, ha közben megöregszik az ember. :-)) Persze te nyilván jobban szeretnéd a tinik bölcs kinyilatkoztatásait olvasni, de ennek van egy nagyon egyszerű módja. Veled ellentétben ugyanis nekem minden válaszom felett ott virít a nevem, így nyugodtan átugorhatod a szösszeneteimet.

S ha nem tűnt volna fel, én voltam az, aki a felelősség felvállalására helyezem a hangsúlyt, ahelyett, hogy a másikat okolnánk.

Kérdező, bocs az offért.

2017. jan. 20. 14:34
 28/32 Erzsike76 válasza:
Általában a férfiak.
2017. jan. 20. 16:39
 29/32 anonim ***** válasza:
37%
Miki, dehogynem erveltem. Eleg eros erv am, hogy a napnal vilagosabb, h felrekefelsz, es azzal akarod mentegetni magad, hogy mindez azert van a parod nem tudta elerni hogy ne kefelj felre...ez mifele felelosseg vallalasa? Csak kerdem...mert azt ugye harmatgyenge kamunak gondolom, hogy magad hibaztatod ha esetleg a parod dug felre. /nem mellesleg magad hibaztatni ebben az esetben szinten nem felelosseg vallalas, hanem idiotizmus, ebbol gondolom, h sosem hibaztattad magad, mert akkor nem irnal ilyen fszsagpt./
2017. jan. 20. 19:01
 30/32 anonim ***** válasza:
60%
A nők minden logika szerint többször csalják meg párjukat. Ez teljesen logikus és biológiai okai vannak.
2017. jan. 21. 06:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!