Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, valaki viszonyt kezd a párja háta mögött, az a rossz párkapcsolat jele?
1 es pacsi.
Hogy én hogy utálom az ilyen félrekúrós, vagy nem fèlrekúrós de lelki megcsalós embereket.
Legyen gerince és lépjen ki a rossz kapcsolatból !
Legszebb most például nálunk cégnél van egy párocska akik jelenleg rosszban vannak. A csaj megdugatta magát a másik kollégámmal, házhoz jött a csaj szó szerint mert mi együtt lakunk a másik sráccal szóval első kézből tudok róla .
Aztán bent persze hogy feltünt mindenkinek hogy ezek között van valami, meg a srác is csepegtetett egy két infót ennek annak...
Szal mikor valaki rákérdezett a csajnál még ő volt felháborodva :) én úgy gondolom vegyen gerincet az ilyen mocsadék ember, legyen férfi vagy nő.
Nem, nyilván azért kefél mással, mert a párját szereti, tiszteli, és megbecsüli.
Na mégis mit gondolsz??
Káros szenvedély :D
csábító mert izgalmas és izgalmas mert veszélyes
A kérdésedre túl eggyételmű a válasz
Szerintem jó cucc xd, majd egyszer kipróbálom én is
Nem a rossz párkapcsolat jele, hanem a gerinc teljes hiányának a jele.
Sok nő azzal magyarázza, hogy másnak is odatartja, hogy nem kapja meg a férjétől, amit szeretne. Ez azért hazugság, mert ilyenkor megoldást kellene találni, nem pedig aláfeküdni az első szembejövő bikának.
A férfiakkal ugyanez van, az asszony elhagyja magát (lenőtt, zsíros haj, hájhurkák, igénytelen öltözködés), akkor nem megpróbál hatni rá, hanem keres másik lyukat.
Szóval nettó hazugság a párkapcsolat hibáira kenni a dolgot.
Ha nem működik a kommunikáció, akkor az egy rossz kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!