Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mindig aki halálosan féltékeny...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig aki halálosan féltékeny az a félrelépő?

Figyelt kérdés
Azt figyeltem meg aki féltékenykedik mindig az lép félre ez igaz?
2017. jan. 11. 12:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nem minden esetben. Vannak akik betegesen féltékenyek, a belső bizonytalanságuknak köszönhetően, minden kapcsolatukban azok.

Vannak akik úm. jogosan féltékenyek mert a párjuk túlzottan flörtölő figyelemre éhes személy.

És természetesen olyanok is vannak szép számmal akik csalnak és ezért alapból másokkal is bizalmatlanok. Ők tényleg magukból indulnak ki.

2017. jan. 11. 13:03
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltétlenül, de nyilván ebben a témában is felállítható egy esettanulmány. Honnan tudod, hogy mindig az lép félre? Tapasztalatból mondod? Még, ha igen is, akkor sem szabad általánosítani.

Én egy kicsit féltékenyebb típus vagyok férfiként, de próbálom leküzdeni: és éppen azért vagyok ilyen, mert én sohasem csalnám meg a páromat, ebben a világban nem lehet tudni. Ha meg van a teljes bizalom a másik iránt és ismered annyira, hogy ha ránézel, a reakcióiból látod, hogy hűséges és nem csalt meg, akkor semmi gond nincs. Érzed azt, hogy ő az igaz, hogy bízhatsz benne, de ehhez, hogy megismerd kell a kezdeti bizalom, ha ez nincs meg, ne sokat várj el a kapcsolattól.

A féltékenység a kapcsolat megrontója, ezért fontos, hogy bízzunk a másikban, ami néha visszaüt elismerem. A lényeg, hogy megbeszéljétek a dolgokat, tisztázzátok a játékszabályokat. Semmi ok a féltékenységre, egyrészt nem tudhatod mit hoz a jövő, ha a másik fél félrelép, akkor bár szar érzés, de jobb tovább lépni. Ha mindig puhatolózol, betegesen kérdezgeted, hogy hol volt, kivel volt, mikor volt, az csak lenullázza a bizalmát veled szemben és annyi a kapcsolatnak.

Szóval ez a megállapítás, hogy az csalja a párját, aki féltékeny, nem igaz. Ha valaki nem tudja türtőztetni az érzéseit és érzelmileg éretlen, akkor meggyőzi magát arról, hogy a párja biztosan megcsalja és azzal nyugtatja magát, hogy ha ő is félrelép jobb lesz neki. Sokan itt követik el a hibát: magukban nem bíznak és ennek folytán a másikban sem, mert elégedetlenek magukkal szemben. Először magadat tedd rendbe, utána nyiss mások felé.

24F

2017. jan. 11. 13:38
 13/14 kolosszus22 ***** válasza:

Ez így nem igaz, biztos van ilyen is, mint ahogy a "párod" esetében is. Vannak akik alapvetően féltékeny típusok mert annyira kicsi az önbizalmuk, önértékelésük. Vannak akik előző kapcsolataikban szívták meg és azért bizalmatlanok, figyelnek már a gyanús jelekre. Meg van az a kategória akinek olyan a párja, hogy többet enged meg magának a kelleténél ha a másik nemről van szó, szeret pasija, barátnője mellett flörtölgetni stb.

Sok oka lehet ennek.

2017. jan. 11. 17:11
 14/14 anonim ***** válasza:
En sajnos feltekeny termeszet vagyok,ami az önbizalmam hianyabol fakad.Parom soha nem feltekeny es az lenne a gyanus ha 6 ev utan hirtelen elkezdene akkor gondolkodnek vajon mi valthatja ki.
2017. jan. 12. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!