Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mindig aki halálosan féltékeny...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig aki halálosan féltékeny az a félrelépő?

Figyelt kérdés
Azt figyeltem meg aki féltékenykedik mindig az lép félre ez igaz?
2017. jan. 11. 12:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
nem. hülye általánosítás. én brutál féltékeny alkat vagyok (próbálom moderálni magam persze, hogy ne fussanak ki tőlem a világból :D) de soha nem csaltam meg senkit, és nem is fogok.
2017. jan. 11. 12:50
 2/14 A kérdező kommentje:
de azt mondják hogy mindenki magából indul ki
2017. jan. 11. 12:51
 3/14 anonim ***** válasza:
85%
Általánosítani nem szeretnék, de tény, hogy nálunk így történt. Én megbíztam a barátomban, nem kételkedtem egy szavában sem. Emellett én is biztosítottam afelől, hogy nincs oka nem bízni bennem, de ő folyton azzal jött hogy egyszer úgyis megcsalom, mert ismeri a nőket bla bla...Aztán persze kiderült, hogy ő csalt folyamatosan több lánnyal is.
2017. jan. 11. 12:53
 4/14 anonim ***** válasza:
Lol
2017. jan. 11. 12:54
 5/14 anonim ***** válasza:
53%
Ilyen hülyeséget sem hallottam meg
2017. jan. 11. 12:55
 6/14 anonim ***** válasza:
Nálunk is így volt, de nem hiszem hogy ez minden esetben igaz. Talán csak annyiban, hogy akinek vaj van a füle mögött, így próbálja elterelni magáról a figyelmet.
2017. jan. 11. 12:57
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom hogy általánosítható-e a dolog, de nekem volt egy brutál féltékeny barátnőm, és róla végül kiderült, hogy megcsalt. Én inkább úgy gondolom, hogy a féltékeny típusúakat könnyebb rádumálni a félrelépésre (mert szinte mindenben bizonytalanok, leginkább persze saját magukban), mint azokat, akinek helyén van az önbizalmuk...
2017. jan. 11. 12:57
 8/14 A kérdező kommentje:
azért tettem fel ezt a kérdést mert a párom szintén halálosan féltékeny tipus mégis ő ment félre nem egyszer.
2017. jan. 11. 13:00
 9/14 anonim ***** válasza:

Olyan szempontból mindegy, hogy akinek van egy kis esze, a féltékenykedő embereket úgy kerüli, mint a tüzes vasat.

Egyébként van rá példa, de van ellenpélda is. Az valóban igaz, hogy aki bizonytalan, önbizalomhiányos, defektes az önképe, stb (ahonnan ered maga a féltékenység), az hajlamosabb a félrelépésben önigazolást keresni.

2017. jan. 11. 13:01
 10/14 anonim ***** válasza:

Abban van igazság, hogy mindenki azt látja meg a másikban, amit önmagában nem tud elfogadni/feldolgozni. Ez viszont nem jelenti azt, hogy ténylegesen meg is tenné: lehet, hogy a féltékenységgel kompenzálja az elfojtott vágyát a félrelépésre.

Én eleve nem lennék olyannal, aki (túlzottan) féltékenykedik, szerintem megmérgezi a kapcsolatot.

2017. jan. 11. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!