Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam vagy sem?
Sziasztok, elsosorban felesegek valaszat varom, de hasonlo cipoben jaro ferjek is irhatnak. Meg persze akarki mas is.
Roviden: kozel 10 eve boldog hazassagban elunk felesegemmel jo korulmenyek kozott, van 3 gyonyoru gyerekunk, jo munkam van, viszonylag magas keresettel. Szoval idealis a helyzetunk.
Annyi van csak, hogy idonkent (mondjuk evi 6-8 alkalommal) alkalmi partnerekkel is szexelek. Neha a helyzet hozza, neha fizetos a dolog, de persze nem utszeli lanyok, hanem az igenyes kategoria.
Szoval a kerdesem, hogy elmondjam-e. Ha elmondom, a felesegem nyilvan maga alatt lesz, valoszinu valas, stb. Ha nem mondom el, akkor meg valoszinu nincs semmi, de hat megis csak titkolozas.
Oszinte valaszokat varok, nem csak az erkolcscsosz automatikus "legyel gerinces, mondd el!" dumat. Elore is koszonom.
7-es, 8-as egy olyan beszűkült élettelen selejt, hogy az valami hihetetlen. Pontozzuk is szét őket. Mi más lehet a járható út 35-45 évesen, ha nem a házasság? Legyen egyedül, gyerek nuku de legalább "tiszta lelkiismerettel" lehet akárkivel. Pff.
Az a baj veletek, hogy kis igényűek vagytok, irigykedtek a kérdezőre.
Még egyszer mondom kérdező el ne mondjad, a lelkiismereted nem lesz tisztább... de cserbe szétverted a házasságod és valószínűleg a hátralévő életedet is. Ha úgy érzed esz a lelkiismeret, csak hagyd abba és temesd el magadba. Ez jár a legkevesebb veszteséggel.
Koszonom az eddigi valaszokat. Szerintem nem kellene egymast lepontoznotok, en mindenkinek 100%-ot adnek.
Hazassagnak nincs alternativaja es nem is hiszem, hogy a felesegem belemenne egy nyitott kapcsolatba. Amugy belegondoltam, hogy mi lenne, ha forditva lenne. En ugy vagyok vele, hogy amig nem tudom, addig nem faj. Ez meg is gyozott arrol, hogy ne mondjam el.
Ja es kiderulni nem konnyen fog, nincs allando partnerem, es csak egy par oras "kiruccanasrol" van szo alkalmankent. Kondi, haverok, munka, ceges ut, orvos, stb. Van boven kifogas, de altalaban nem is kell semmit fullenteni, eleg, hogy ma "7re erek haza".
Csak nagyon vigyázz! Egyszer lebuksz,és akkor vége!Meg is érdemelnéd amúgy...--
A 15 ös jól írja,egyszer összeakadsz egy olyannal aki többet akar, és lebuktat a feleséged előtt.Sok elmebeteg .tapadós nő van amúgy is, mondom ezt nőként..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!