Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek van köztük valami,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van köztük valami, vagy tényleg én reagálom túl?

Figyelt kérdés

Most van először barátom, nagyon szeretem Őt, azt mondja, hogy ő is engem, de van egy nagyon furcsa dolog.

Van egy ex nője, akivel nagyon viharos volt a kapcsolatuk úgy 2 és fél évig, de azóta is tartják a kapcsit, méghozzá olyan szinten, ami engem nagyon zavar... Együtt járnak vásárolni (a barátomnak ruhákat pl a legutóbbi esetben), találkoznak, néha együtt italoznak baráti találkozó címszóval és olyankor a barátom náluk is alszik, de azt mondja másik szobában és azért, mert a közelkedés csak így megoldható... Kérdeztem, hogy miért kell egyáltalán kapcsit tartani, azt mondta, hogy csak barátok és a csaj amúgy sem akarja őt teljesen elengedni... MIndig hívja azért is, hogy ez-az elromlik, ezt-azt le kell neki fordítani stb stb

Szerintetek túlreagálom vagy lehet, hogy van még valami köztük? :(

20 éves lány vagyok, ők 27 évesek

2017. jan. 7. 11:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Ne legy mar ennyire naiv, konyorgom..

Nalam ez abszolut szakitook lenne. Dobd ki a pitsaba ezt a bunkot, menjen az ex nojehez. Kerdem en, ha annyira rossz volt vele akkor most meg miert annyira jo?

2017. jan. 7. 13:10
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Megértem, hogy első barát, meg te gondolom nagyon belezúgtál, de kérlek, becsüld magad annyira, hogy kidobod. Nagyon ügyesen tudnak hazudni, az emberek többsége meg főleg az első kapcsolatában hajlamos olyat is elnézni, amit nem kéne. De én is elég jóban vagyok az egyik exemmel (nekem ő volt az első mindenben, egész gimi alatt együtt voltunk), néha beszélünk, de SOHA nem aludnék nála, pedig már több éve túl vagyok rajta, azóta már boldog kapcsolatban vagyok mással. Már a kettesben borozás is sok, de hogy még ott is alszik... ne szívasd magad tovább.
2017. jan. 7. 13:51
 13/14 anonim ***** válasza:
szerintem a srácodnak nincs barátnője, hanem két szeretője van :)
2017. jan. 7. 19:14
 14/14 anonim ***** válasza:

szerintem egy kapcsolatban szükség van bizalomra, és bár kellemetlen lehet, de szerintem nem jó ötlet eltiltani emberektől. egyszerűen csak növeli a feszültséget, és azt mutatja, hogy nem bízol önmagadban. ez a kapcsolat romlásához vezethet.

viszont, az, hogy együtt borozgatnak kettesben már eléggé határeset. az, meg hogy ott is éjszakázzon szerintem már tényleg túllő a célon. hasonló esetben ő is tuti kiakadna, ha te tennél ilyet az exeiddel. szóval szerintem ezt nem reagálod túl, de ne veszekedéssel hozd fel nála, hanem beszéljétek meg.

ha én igazán szeretek valakit, és megbízok benne, akkor ez sem zavarna, de azt azért nem olyan könnyű kiérdemelni.

2017. jan. 7. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!