Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez kell a fėrfiaknak?
A környezetemben az elmûlt 1-2 ėvben 3 ilyen eset is törtėnt.Lelėpve a csalådtôl, a fėrjeket szigorûan fogja a szerető.Most ėn is īgy jårtam.Elhagyott minket a fėrjem.A nő mår irogat, telefonål, ha a fėrjem kicsit tovåbb jåtszik a gyerekkel.Pl.5-ig van låthatås, de 5.10-re nincs mėg otthon.Megszabta a fėrjemnek, melyik nap låtogathatja az anyjåt stb.Egyedül nem mehet bulizni, mindenhova megy vele.
Ėn engedtem bulizni a haverokkal, akkor mehetett az anyjåhoz, amikor akart.Jôl elcsesztem.
Dehogy is. :)
Köztük már most rosszabb a viszony, mint köztetek valaha.
Csak a férjek ilyenkor nem képesek bevallani, hogy ezt elb.ták, és rossz cserét csináltak.
A szeretője meg pont azért ilyen, mert pontosan tudja, hogy milyen hűtlen, és hányszor hazudta neked, hogy az anyjával van, miközben őt dugta.
Illetve ők ezt a feszkót élvezik.
Szépen megeszik, amit főztek, te meg röhögj rajtuk őszintén. ;)
"Jôl elcsesztem."
Ritka látni, hogy beismeri valaki, hogy a párválasztás bizony 2-n múlott...
Remélem, hogy megoldod, és legközelebb ügyesebben választasz.
Ki mint veti ágyát úgy alussza álmát.
Amúgy meg mit foglalkozol vele? Így járt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!