Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ez kell a fėrfiaknak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez kell a fėrfiaknak?

Figyelt kérdés

A környezetemben az elmûlt 1-2 ėvben 3 ilyen eset is törtėnt.Lelėpve a csalådtôl, a fėrjeket szigorûan fogja a szerető.Most ėn is īgy jårtam.Elhagyott minket a fėrjem.A nő mår irogat, telefonål, ha a fėrjem kicsit tovåbb jåtszik a gyerekkel.Pl.5-ig van låthatås, de 5.10-re nincs mėg otthon.Megszabta a fėrjemnek, melyik nap låtogathatja az anyjåt stb.Egyedül nem mehet bulizni, mindenhova megy vele.

Ėn engedtem bulizni a haverokkal, akkor mehetett az anyjåhoz, amikor akart.Jôl elcsesztem.

2017. jan. 3. 20:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
87%
Részvétem, gondolom nem minden esetben, de biztos vannak ilyenek, sok sikert azért meg minden!
2017. jan. 3. 20:07
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2017. jan. 3. 20:18
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez legyen a férjed gondja, kit érdekel hogy bánik vele a szeretője. Bocs, most már párja. Aki meg meg akar csalni, tök mindegy mennyire fogod röviden, talál rá alkalmat, és meg fog. Aki nem akar, az meg nem fog, felesleges ezért ez a rövid póráz.
2017. jan. 3. 20:19
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ne keseregj, majd megunja a hárpiát! N
2017. jan. 3. 20:22
 5/11 anonim ***** válasza:
92%
Egy frászt! De ezt nyilván te is pontosan tudod(a kérdés gondolom költői volt). Nem azért van vele, mert annyira élvezi, hogy mindent megszab neki, hanem egész egyszerűen hozzá vonzódik, idővel majd ez is elmúlik és akkor térden állva fog könyörögni, hogy fogadd vissza.
2017. jan. 3. 20:31
 6/11 anonim ***** válasza:
93%

Dehogy is. :)

Köztük már most rosszabb a viszony, mint köztetek valaha.

Csak a férjek ilyenkor nem képesek bevallani, hogy ezt elb.ták, és rossz cserét csináltak.

A szeretője meg pont azért ilyen, mert pontosan tudja, hogy milyen hűtlen, és hányszor hazudta neked, hogy az anyjával van, miközben őt dugta.

Illetve ők ezt a feszkót élvezik.

Szépen megeszik, amit főztek, te meg röhögj rajtuk őszintén. ;)

2017. jan. 3. 20:39
 7/11 anonim ***** válasza:
29%

"Jôl elcsesztem."

Ritka látni, hogy beismeri valaki, hogy a párválasztás bizony 2-n múlott...

Remélem, hogy megoldod, és legközelebb ügyesebben választasz.

2017. jan. 3. 20:43
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszi, feldobtatok.Különösen a 6-os hozzåszôlô. :)
2017. jan. 3. 22:12
 9/11 anonim ***** válasza:
Igy van, ahogy a 6-os írta. En is igy jártam, mint te. Inkább beledöglik, de bebizonyítja, hogy "boldog", minthogy belassa, nem érte meg váltani.
2017. jan. 4. 01:17
 10/11 anonim ***** válasza:

Ki mint veti ágyát úgy alussza álmát.

Amúgy meg mit foglalkozol vele? Így járt.

2017. jan. 4. 01:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!