Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Együtt vagyunk a párommal 2...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt vagyunk a párommal 2 éve. Eljegyzés is megtörtént, de az elmúlt időszakban távkapcsolatban éltünk, elhanyagolt. Nem voltunk 1 hónapig együtt, megcsaltam. Félrelépés lenne?

Figyelt kérdés

Illetve azóta megbeszéltük a párommal a dolgokat és a szeretővel is lezártam a dolgokat mostanáig, azóta eltelt pár hónap és előjöttek az érzelmek és felkerestem a szeretőt felet, csak csókolózás történt és majdnem megtörténtek a dolgok. Nem merem bevallani a páromnak. Sajnos ahol ő elhanyagolt, azt máshol kerestem. Kérem mindenféle könnyű vérű kifejezés mellőzését, így is elég a bűntudat.

Lényegében a páromnak már többször a tudtára adtam hogy változzon, de teljes egészében nem látok változást. Ígérget, nem becsül meg, természetesnek vesz... A 3. fél meg komolyan gondolja velem a dolgokat. Mi tévő legyek? 28L

2016. dec. 29. 03:42
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Ok-okozat. Tehát én érezzem magam rosszul hogy elnézek mindent, és vágytam a törődésre. Illetve már sokszor leültünk megbeszélni a dolgokat, aztán jöttek az igéretek hogy megváltozik, de lényegében semmi sem változott. Letagadja ha volt valahol szórakozni. (Disco)

A kérdés hogy mért vagyok veele? Ragaszkodom a régi dolgokhoz, hiszem vagy hittem hogy még lehet minden a régi.

2016. dec. 29. 17:11
 12/18 kolosszus22 ***** válasza:
100%

Pont erről beszéltem kérdező, megrekedtek a kakiban, nyűglődtök. Ti nők mindig abban reménykedtek, hogy majd olyan lesz minden mint "régen", de csak magatokat áltatjátok, semmi nem lesz már olyan. Nem azt mondom, hogy el kell dobálni a kapcsolatokat, de azért mindennek van egy határa, ha már megbeszélni sem tudtok semmit és semmi nem változik, mindig ugyanoda lyukadtok ki akkor ott annak annyi, ebben a kapcsolatban ennyi volt. Sokan nem képesek ezt felismerni és ahelyett, hogy tovább lépnének és lezárnák ami nem működik éveket vesztegelnek egy szar kapcsolatban, mert abban reménykednek, hogy majd visszatérnek a régi jó dolgok...mégis mitől és hogyan, azért tenni kellene nagyon sokat, az emberek pedig varázsütésre nem változnak meg.

29F

2016. dec. 29. 17:23
 13/18 A kérdező kommentje:
Igen ezzel tisztában vagyok, de az vesse rám az utolsó követ aki nem volt még számára kilátástalan helyzetben. Nehéz elszakadni egy kialakított jövőképtől. Főleg ha a másik sem látja be hogy ez haldoklik, akkor ki vagyok én hogy ítélkezzek vagy ítélkezzenek felettem?!
2016. dec. 29. 17:53
 14/18 kolosszus22 ***** válasza:
100%

Én nem ítélkezem feletted, ez félreértés, csak próbálok rávilágítani neked a dologra, hogy úgymond segítsek neked a döntésben.

A másik, hogy ehhez döntéshez nem kell a másik fél, elég ha az egyik fél boldogtalan a kapcsolatban, attól, hogy ő nem látja a problémát és szerinte ez így jó csak még rosszabb az egész, még inkább annak a bizonyítéka h semmi nem fog változni.

A te életed, de álmokra, meg kialakított lufi jövőképre nem lehet alapozni...inkább a saját jövődet és boldogságodat ásod alá pont azzal ha beleragadsz ebbe.

Nem véletlen papolok ennyit, elég hasonló szituban vagyok, voltam.

2016. dec. 29. 18:21
 15/18 anonim ***** válasza:
64%

"az vesse rám az utolsó követ aki nem volt még számára kilátástalan helyzetben"

Várj segítek, hogy miért ítélnek az az emberek.

Kilátástalan helyzetbe kerültél erre

A) szakítottál a pároddal, visszaadtad a gyűrűt, mondtad neki, hogy szabad vagy drágám, csinálsz amit akarsz, és ___UTÁNA___ beleszédültél Don Juan karjaiba

B) egyik kezeddel még kapaszkodsz a párod farkába, a másikkal már Don Juan szerszámát keresed, és ha sikerül végre megragadnod rendesen, biztos leszel benne, hogy nem esel két szék között a padlóra, akkor majd elengeded az aktuálisat (vagy lehet, hogy nem, mert ki tudja, lehet, hogy a latin lovernek is csak egy körre kellesz, akkor jó lesz még tartaléknak az aki a gyűrűt adta, hiszen ő már bizonyított).

Nah? Nah? Megvan, hogy melyik az a variáció amit választanod kellett volna, hogy ne vessen rád senki követ, és melyik az a verzió, amit Te választottál?

A

B

(kérem a megfelelőt karikázza be)

2016. dec. 29. 18:27
 16/18 A kérdező kommentje:
kolosszus22 nálad mi történt? Vagy ird privátban.légyszives.
2016. dec. 29. 22:30
 17/18 A kérdező kommentje:
Továbbá nem élek szexuális életet semelyikkel sem jelenleg. És igazából az hogy valaki úgy ítél el hogy nem ismer és nem tudja a teljes hátteret, annak csak gratulálni tudok.
2016. dec. 29. 22:33
 18/18 anonim ***** válasza:
79%

"Igen ezzel tisztában vagyok, de az vesse rám az utolsó követ aki nem volt még számára kilátástalan helyzetben. Nehéz elszakadni egy kialakított jövőképtől. Főleg ha a másik sem látja be hogy ez haldoklik, akkor ki vagyok én hogy ítélkezzek vagy ítélkezzenek felettem?!"

Engem megcsalt a barátnőm, kilátástalan helyzetbe kerültem, anyámékhoz beköltözhettem a 7 nm-s szobába, új bútorokat kellett vennem, minden sporolt pénzem oda lett.

Most egy nagy házban lakom, indul a vállalkozásom. 1 évvel később.

2016. dec. 30. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!