Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt vagyunk a párommal 2 éve. Eljegyzés is megtörtént, de az elmúlt időszakban távkapcsolatban éltünk, elhanyagolt. Nem voltunk 1 hónapig együtt, megcsaltam. Félrelépés lenne?
Illetve azóta megbeszéltük a párommal a dolgokat és a szeretővel is lezártam a dolgokat mostanáig, azóta eltelt pár hónap és előjöttek az érzelmek és felkerestem a szeretőt felet, csak csókolózás történt és majdnem megtörténtek a dolgok. Nem merem bevallani a páromnak. Sajnos ahol ő elhanyagolt, azt máshol kerestem. Kérem mindenféle könnyű vérű kifejezés mellőzését, így is elég a bűntudat.
Lényegében a páromnak már többször a tudtára adtam hogy változzon, de teljes egészében nem látok változást. Ígérget, nem becsül meg, természetesnek vesz... A 3. fél meg komolyan gondolja velem a dolgokat. Mi tévő legyek? 28L
Ok-okozat. Tehát én érezzem magam rosszul hogy elnézek mindent, és vágytam a törődésre. Illetve már sokszor leültünk megbeszélni a dolgokat, aztán jöttek az igéretek hogy megváltozik, de lényegében semmi sem változott. Letagadja ha volt valahol szórakozni. (Disco)
A kérdés hogy mért vagyok veele? Ragaszkodom a régi dolgokhoz, hiszem vagy hittem hogy még lehet minden a régi.
Pont erről beszéltem kérdező, megrekedtek a kakiban, nyűglődtök. Ti nők mindig abban reménykedtek, hogy majd olyan lesz minden mint "régen", de csak magatokat áltatjátok, semmi nem lesz már olyan. Nem azt mondom, hogy el kell dobálni a kapcsolatokat, de azért mindennek van egy határa, ha már megbeszélni sem tudtok semmit és semmi nem változik, mindig ugyanoda lyukadtok ki akkor ott annak annyi, ebben a kapcsolatban ennyi volt. Sokan nem képesek ezt felismerni és ahelyett, hogy tovább lépnének és lezárnák ami nem működik éveket vesztegelnek egy szar kapcsolatban, mert abban reménykednek, hogy majd visszatérnek a régi jó dolgok...mégis mitől és hogyan, azért tenni kellene nagyon sokat, az emberek pedig varázsütésre nem változnak meg.
29F
Én nem ítélkezem feletted, ez félreértés, csak próbálok rávilágítani neked a dologra, hogy úgymond segítsek neked a döntésben.
A másik, hogy ehhez döntéshez nem kell a másik fél, elég ha az egyik fél boldogtalan a kapcsolatban, attól, hogy ő nem látja a problémát és szerinte ez így jó csak még rosszabb az egész, még inkább annak a bizonyítéka h semmi nem fog változni.
A te életed, de álmokra, meg kialakított lufi jövőképre nem lehet alapozni...inkább a saját jövődet és boldogságodat ásod alá pont azzal ha beleragadsz ebbe.
Nem véletlen papolok ennyit, elég hasonló szituban vagyok, voltam.
"az vesse rám az utolsó követ aki nem volt még számára kilátástalan helyzetben"
Várj segítek, hogy miért ítélnek az az emberek.
Kilátástalan helyzetbe kerültél erre
A) szakítottál a pároddal, visszaadtad a gyűrűt, mondtad neki, hogy szabad vagy drágám, csinálsz amit akarsz, és ___UTÁNA___ beleszédültél Don Juan karjaiba
B) egyik kezeddel még kapaszkodsz a párod farkába, a másikkal már Don Juan szerszámát keresed, és ha sikerül végre megragadnod rendesen, biztos leszel benne, hogy nem esel két szék között a padlóra, akkor majd elengeded az aktuálisat (vagy lehet, hogy nem, mert ki tudja, lehet, hogy a latin lovernek is csak egy körre kellesz, akkor jó lesz még tartaléknak az aki a gyűrűt adta, hiszen ő már bizonyított).
Nah? Nah? Megvan, hogy melyik az a variáció amit választanod kellett volna, hogy ne vessen rád senki követ, és melyik az a verzió, amit Te választottál?
A
B
(kérem a megfelelőt karikázza be)
"Igen ezzel tisztában vagyok, de az vesse rám az utolsó követ aki nem volt még számára kilátástalan helyzetben. Nehéz elszakadni egy kialakított jövőképtől. Főleg ha a másik sem látja be hogy ez haldoklik, akkor ki vagyok én hogy ítélkezzek vagy ítélkezzenek felettem?!"
Engem megcsalt a barátnőm, kilátástalan helyzetbe kerültem, anyámékhoz beköltözhettem a 7 nm-s szobába, új bútorokat kellett vennem, minden sporolt pénzem oda lett.
Most egy nagy házban lakom, indul a vállalkozásom. 1 évvel később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!