Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ėrhetnėm el, hogy szakītsanak?
hát... első körben elmondanám az exférjnek, hogy beszéljen a csajjal, hogy ne küldözgessen meg írogasson neked ilyet.
második körben elgondolkoznék azon, hogy "ÉN mentem hozzá egy ekkora prolihoz, ÉN szültem egy ilyennek gyereket", nem vagyok e egy iciri-picirit "én" is felelős a párválasztási szokásaim miatt abban, hogy most azt kell hallgatnom az nőjétől, hogy hányszor csinálja meg a pasi.
Csak gratulálni tudok neked is.
Szerintem nyugodtan dőlj hátra, a nő viselkedését a legtöbb pasi nem fogja sokáig tolerálni, és szakítani fognak.
Látszik, hogy ők csak szeretőként voltak működőképesek, párként már nem képesek hosszú távon, kiegyensúlyozottan egymás mellett maradni.
A nő azért küldözget magáról képeket, meg azért zaklat téged, mert iszonyatosan féltékeny. Ami azért nem ok nélküli, elvégre egy ideje mindkettőtökkel szexelt a volt férjed.
Egyszerűen tiltasd le a csaj számát, meg mindenhonnan, ahol lehetséges, nektek kettőtöknek egyáltalán nem kell egymással kommunikálni.
Ők pedig rásegítés nélkül se lesznek együtt sokáig, azt te is látod, hogy már most se olyan a kapcsolatuk, mint nektek volt az elején. Mégse volt elég a pasinak, hogy megmaradjon a se.ggén, és félrelépett...
Egy darabig még dacból marad a csajával, mert nem akarja, hogy lásd őt kudarcot vallani, pedig ha szétmennek, akkor azzal beismeri, hogy a nagy semmiért dobta el a családot, ez a nő nem ér annyit.
De idővel tele lesz a bocskora, meg a csajnak is, és szakítani fognak.
Egy-két évnél többet semmi esetre nem adok nekik. :)
TE viszont ne alacsonyítsd le magad oda, hogy elkezdesz keverni. Azzal csak magad járatod le. Hadd lássa csak a volt férjed, hogy te még mindig "úrinő" vagy, nem egy kis hisztis pi.csa, hadd tudja, mit veszített. ;)
Csak szimpla kísérletből írj vissza valamit a nőnek, amivel manipulálni próbálod... valami ilyet: "Nem hiszem, hogy az én férjem téged megdugna..." vagy "Biztos, hogy nem járt benned, mert semmit se érsz... bizonyítsd ha tudod!"
Valószínűleg iszonyatosan önbizalom hiányos a nő, és ezért bizonyítani akar majd neked is, hogy elhidd.
Ezért erre felbuzdul, akkor küld neked olyan képet, ahol meztelen vagy meztelenek! És talán éppen szexelnek.
Ha elküldi a képet... akkor az fájhat neked, DE van képed róluk, ahol meztelenek és gyakorlatilag azt csinálhatsz vele, amit akarsz.
Netre kiteheted. Bárkinek elküldheted... A nő anyjának, apjának. A volt férjednek, hogy : "Miért küldözget ilyet nekem a csajod? Ez beteg? *kép.jpg*"
Egy ilyen képpel már elég sok mindent lehet kezdeni :D és szerintem simán szakító indok.
A nő, aki ezt csinálja veled elég instabilnak és irányíthatónak tűnik (egy kis fortéllyal).
Tudom, hogy fáj a dolog, de én külön élvezném, ha ezt lejátszhatnám :)
Mint amikor egy butább ember próbál megalázni, és te hagyod, mert közben nem figyel, és belegyalogol a kutyaszarba... :) és te mosolyogsz egész nap, mert k*rv@ büdös :D
4: én akkor inkább már másképp szivatnám.
Elsőként az exet kérem meg, hogy kapcsolja ki a telefonját amíg a gyerekkel van.
Aztán ha a csaj belendül, akkor olyat írnék neki vissza, hogy "akkor biztosan a sok szex miatt olyan fáradt, hogy hetek óta nem néz a gyerekek felé". Hadd higgye csak, hogy görbe utakon jár. ;)
" "ÉN mentem hozzá egy ekkora prolihoz, ÉN szültem egy ilyennek gyereket", nem vagyok e egy iciri-picirit "én" is felelős a párválasztási szokásaim miatt abban, hogy most azt kell hallgatnom az nőjétől, hogy hányszor csinálja meg a pasi."
ekkora baromságot. senki sem felelős azért, hogy milyen lesz az exe következő barátnője.
sokan írák itt is, hogy volt ilyen barátjuk is, meg olyan is. egymástól függetlenek.
#4-es: igen, a butább embert könnyebb megalázni... tudod miért? mert alapjában véve magát alázza.
mint te a buta proli tempójú válaszaiddal, hogy miket tennél alázásból, amivel csak magadat alázod.
Az, hogy miket tehetnék, vagy miket tettem régen (sőt, bevallom őszintén néha most is elragadtatom magamat, de szerencsére sokkal kevesebbszer teszem), az már elmúlt.
Mikor kamasz voltam, akkor az eszemmel és emberismeretemmel sikerült csak felül kerekednem a többieken. Az volt a fejemben, hogy az információ hatalom, és fejlesztettem magam információ szerzésben, szivárogtatásban, titok tartásban, hazugságban és emberek manipulálásában... Aztán végzős koromban jöttem rá, hogy sokat lehet ezen bukni, továbbá erkölcstelen és bizalmatlanságot szül egy pillanat alatt, ha bármi kiderül.
Már befejeztem, de az évek alatt kigyakorolt képességeim még előjönnek, ha ilyen kérdéseket írnak.
Sőt, ahogy írtam az igazság az, hogy még most is vannak gyönge pillanataim, amikor látom, hogy valaki meg akar alázni a szavaival, mert kicsinyes... és én is azzá válok, mert bizonyítani akarok, hogy én jobb vagyok, és megalázom könnyedén. Aztán persze megbánom. Szerencsémre kevesebbszer csinálom ezt már, de még előfordul. :(
Majd megjavulok talán. vagy lesz valami.
Talán ez is segít, hogy rám pirítottál.
Én bízom a fejlődésben :D :)
Meg azért néha rossz érzés úgy megalázni valakit, hogy látom rajta, hogy esélye sincsen... Ott egy nagyobb mondjuk 8-10 fős társaság, és engem cseszeget egy butább lány... és minden mondata olyan magaslabda, hogy hihetetlen.
Te meg tudnád állni, hogy ne csapd le?
Sajnos én még nem. Hiába tényleg az lenne a valódi erő, ha hagynám... a valódi magabiztosság.
Ahogy a Schindler listájában is van... a valódi hatalom az, ha megtehetünk valamit, de mégsem tesszük.
De még ennyire azért nem vagyok erős, és sajnos magabiztos sem vagyok ennyire. Úgy tűnik ezt a célt kéne kijelölnöm magam elé. :)
Nem értem a nő viselkedését, de a tiedet sem! Miért hagyod, hogy írogasson? Miért nem tiltod le? Ha ennyire nem tetszik, ennyire egyszerű a megoldás!
A másik meg az, hogy ne nézhessen bele a telefonjába, ha ott van nálatok? És te azt honnan tudod, hogy képeket küld a volt férjednek? Ő mutatja, hogy "nézd már ezt most kaptam"? Mert ha ilyen jellemű emberrel te együtt voltál, akkor egyet értek egy korábbi hozzászólóval. Vagy te láttad meg? Mert akkor meg semmi közös hozzá, megnézi ha megakarja! Úgy meg ne csinálj, mintha megengednéd, hogy láthassa a saját gyerekét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!