Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A párom váratlanul több...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom váratlanul több szexet akar. Miért? Férfiak?

Figyelt kérdés

Nem mintha bajom lenne vele, de alap esetben ő ilyen heti 2, nagyonmax 3 alkalmakat preferálja. Most meg hirtelen letámad a nap közepén, majd utána még este is egy menet jön. Korábban, mikor azt mondta, fáradt, akkor tényleg fáradt volt, én nem tudtam semmi olyat csinálni, amitől felállt volna neki, most meg így is lazán lenyom egy menetet. Régebben ha egyszer elélvezett, akkor örülhettem neki, hogy esetleg másnapra van kedve, most meg két órával később, elalvás előtt az összebújásnál érzem, hogy megint van kedve.

Most ez mi? Megcsal(t)? Olvastam valahol, hogy sokaknál a "tilosban járás" izgalma felpörgeti a párjával folytatott szexuális életét is. És ez ilyen egyik pillanatról a másikra történt, az elmúlt héten. Szó se róla, én kifejezetten örülök ennek a hirtelen változásnak, de nem tudom hova tenni. A munkájában nem változott semmi, ugyanolyan, mint eddig, a karácsonyi hangulat az oké, hogy megvan benne, de máskor nem volt ilyen.

Mi történhetett? Férfiak, nálatok volt bármi hasonló? Vélemény?

3 éve vagyunk együtt.

2016. dec. 23. 11:00
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
38%

a kérdezőnek igaza van, és én is elgondolkoznék nőként ezen.

lehet, h. megcsalt, vagy tetszik neki más, és lelkifurdalás hajtja, vagy hogy levezesse egy másik nő iránt érezett szexuális feszültségét.

veled dug, meg téged dug, de nem tudhatod, h. a fejében ki jár.

2016. dec. 23. 12:07
 12/27 anonim ***** válasza:
68%

Ne kombináld túl!

Mondd neki hogy bármit csinál azt csinálja ugyanúgy mert ez az állapot most nagyon jó.

Élvezzétek az életet!

2016. dec. 23. 12:17
 13/27 anonim válasza:
42%
rászokott a kokóra? :D
2016. dec. 23. 12:20
 14/27 anonim ***** válasza:
89%

Nem vagyok túl idős és túl sok pasim se volt, viszont arra rá jöttem hogy a férfiak teljesen máshogy vannak összerakva. Ők nem gondolnak túl dolgokat, ez az miért van. Tök egyszerűen gondolkoznak (szerintem) csak mi nők mindenbe a logikát keressük mindenre magyarázatot várunk. Ha nem kapunk csinálunk magunknak :D ( összeesküvés elméletek ) Nincs szerintem különösebb oka max annyi hogy most fel van pörögve, pozitív, jókedvű, több energiája van, az hogy miért arra nincs válasz most ilyen stádiumba van. Élvezétek tuti nem csalt meg. :)

21/L

2016. dec. 23. 12:26
 15/27 anonim ***** válasza:

Kitudja mi van a multivitaminos dobozban. :D

Szerintem ne gondold túl. Élvezd, hogy veled foglakozik.

2016. dec. 23. 12:35
 16/27 anonim ***** válasza:
80%
Van olyan multivitamin, amiben ginseng is van, az fokozza a vágyat pl. ;)
2016. dec. 23. 12:41
 17/27 BlackSword ***** válasza:
58%
Lehet csak akklimatizálódott, több az energiája a multivitamintól... Ne kombinálj... ÉLVEZD!!!
2016. dec. 23. 12:47
 18/27 anonim ***** válasza:
Hát nekem is kevés lenne a heti 2-3 alkalom. Lehet hogy ő is megunta a várakozást, és úgy döntött, elég volt a játszadozásból, mert ennek nincs értelme.
2016. dec. 23. 16:09
 19/27 A kérdező kommentje:

18: ? ezt nem értem. Milyen várakozást unt meg? Az együttléteink 90%-át általában én kezdeményezem, és gyakrabban is, mint heti 2-3, azaz ez azt jelenti, hogy sokszor utasít vissza, fáradtságra, kedvtelenségre, stresszre hivatkozva. Ezért is lepődtem meg, hogy most hirtelen megváltozott, már nem visszautasít, hanem átlag napi kétszer ő kezdeményez.

Ezek fényében ki tudod fejteni a válaszod, kérlek?

2016. dec. 23. 16:17
 20/27 anonim ***** válasza:

Szerintem se kombináld túl, élvezd ki ezt az állapotot, lehet csak a karácsonyi hajtás miatt van túlpörögve;)

Meg ha megcsalna, annak több jele is lenne, és azt biztosan észrevennéd.

2016. dec. 23. 17:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!