Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A párom váratlanul több...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom váratlanul több szexet akar. Miért? Férfiak?

Figyelt kérdés

Nem mintha bajom lenne vele, de alap esetben ő ilyen heti 2, nagyonmax 3 alkalmakat preferálja. Most meg hirtelen letámad a nap közepén, majd utána még este is egy menet jön. Korábban, mikor azt mondta, fáradt, akkor tényleg fáradt volt, én nem tudtam semmi olyat csinálni, amitől felállt volna neki, most meg így is lazán lenyom egy menetet. Régebben ha egyszer elélvezett, akkor örülhettem neki, hogy esetleg másnapra van kedve, most meg két órával később, elalvás előtt az összebújásnál érzem, hogy megint van kedve.

Most ez mi? Megcsal(t)? Olvastam valahol, hogy sokaknál a "tilosban járás" izgalma felpörgeti a párjával folytatott szexuális életét is. És ez ilyen egyik pillanatról a másikra történt, az elmúlt héten. Szó se róla, én kifejezetten örülök ennek a hirtelen változásnak, de nem tudom hova tenni. A munkájában nem változott semmi, ugyanolyan, mint eddig, a karácsonyi hangulat az oké, hogy megvan benne, de máskor nem volt ilyen.

Mi történhetett? Férfiak, nálatok volt bármi hasonló? Vélemény?

3 éve vagyunk együtt.

2016. dec. 23. 11:00
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
66%
Nem kell elméleteket gyártani,élvezd az életet!!!
2016. dec. 23. 11:06
 2/27 A kérdező kommentje:
Nem elméleteket akarok gyártani, csak tényleg nem értem. Nem igazán tudom hova tenni ezt az egészet.
2016. dec. 23. 11:07
 3/27 anonim válasza:
90%
A nők mindig túlgondolják a dolgokat, akármi is legyen, összeesküvéselméleteket gyártanak, ahelyett ,hogy csupán örülnének a pozitív változásoknak
2016. dec. 23. 11:15
 4/27 anonim ***** válasza:
37%
Megcsal. Ezt a választ kapnád, ha pasi lennél.
2016. dec. 23. 11:16
 5/27 anonim ***** válasza:
55%
szed valamit az tuti.😂 őt nem mered megkérdezni?
2016. dec. 23. 11:18
 6/27 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem, persze, de igazából csak nevetett a feltételezésen. Nem hiszem, hogy tényleg megcsalna, de azért eszembe jutott, hogy mégis, mi válthatta ki belőle ezt a változást.
2016. dec. 23. 11:22
 7/27 anonim ***** válasza:
80%

nekem is voltak ilyenek, hogy kb óránként akartam a párommal szexelni, de olyan is hogy abszolút nem kívántam.

ebbe sztem nem kell többet beleképzelned mint ami.

az lenne az igazán aggasztó ha rád már nem tudna beindulni, és erre keresne mindenféle kifogásokat...

2016. dec. 23. 11:23
 8/27 anonim ***** válasza:
69%
Elhagyta a szeretője.
2016. dec. 23. 11:56
 9/27 anonim ***** válasza:
100%
Az nem lehet, hogy elkezdett szedni valami potencia növelő szert? Pl viagrát? Vagy valami mást ami meghozza a kedvét egyik pillanatról a másikra.
2016. dec. 23. 12:05
 10/27 A kérdező kommentje:
Multivitaminokat szed, de nem hiszem, hogy annak lenne ilyen mellékhatása :D
2016. dec. 23. 12:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!