Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Mik azok az ajándékok, amik...

Mik azok az ajándékok, amik akár fiúként, akár lányként totál váratlanul érnének (pl fiúknak egy szál rózsa szülinapra), de pont ezért nagyon tudnátok örülni neki?

Figyelt kérdés
Papámnak pl adtam 1 rózsát, és azon túl, hogy igazi meglepetést szereztem neki, tényleg nagyon boldog volt.

2014. szept. 24. 23:45
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Élményajándékok: koncertjegy, színházjegy, közös hajókázás, kirándulás, stb. :)
2014. szept. 25. 02:08
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem is az élmény lenne nagy meglepetés, és örülnék is neki nagyon. Talán azért, mert én nem szoktam ilyet kapni általában, hanem 'tárgyakat'. Ez lehet bármi, nemcsak valamilyen eseményre jegy, hanem pl. ha vacsorával várnának valami kedvenc kajámmal, sütimmel.
2014. szept. 25. 09:39
 3/4 anonim válasza:
Én lány vagyok, és nagyon örülnék mondjuk a Transformers DVD-knek(de csak az első háromnak, a negyediket meg se néztem, nagyon kiverte nálam a biztosítékot, hogy a főszereplő srác nincs benne). Tudom, hogy eléggé fiús, meg is lepődnék, de örülnék.
2014. szept. 25. 15:46
 4/4 anonim válasza:
nyáron 18 leszek, a barátomat ismerve nagyon meglepődnék ha szervezne egy romantikus hétvégét vagy egy jó kis szülinapi bulit. persze nem wellness hétvégére gondolok, csak pl mire szombaton hazamegyek a boltból vagy valami ő otthon vár virággal meg mondjuk valami kis alkohollal koccintani, meg ha esetleg elrendezné ha anyuék "lelépjenek" otthonról egy éjszakára meg ilyenek :) na ezen sírnék. bááár kaptam már olyan ajándékot ami megsiratott. egy tükröt kidíszített, ráírta hogy a Világ legszebb lányának stb, az évfordulónkra kaptam. (ez az egyik gyenge pontom, hogy nem tartom elég szépnek magam hozzá, ezért hatott meg ennyire)
2015. jan. 14. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!