Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nagyon szerettek valakit, elnéznétek neki, hogy néha lefekszik mással?
Ezert nem megyek bele tavkapcsolatba meg ilyen szitukba,h elutazos a munkaja.
Szoval en nem nezem el az ilyet,hanem azonnal kirugom,ah ismerkedesnel kiejti,h utazos a munkaja.
N
Pont azért nem nézném el, mert szeretem. Nem tudom, más hogy van vele, de nekem igenis fáj, ha a párom megcsal. Úgyhogy ha neki ez "alap", hogy igénye van a szexre, és azt mással éli ki, akkor gondolom mi is csak ba.szni járunk össze, mert a szerelmeskedéshez érzelmek is kellenek, nem csak "testi szükséglet".
Magyarul soha, de soha az életben nem hagynám, hogy ilyen szinten lealacsonyítson valaki!
Ott ért véget a kapcsolat, ahol ez először felmerült, hogy szerinte belefér.
A helyedben félnék hogy már megcsalt, és most akarja a felmentési igazolást.
Amúgy egy ilyen kérést követően szakítanék, mert ha szeretne, nem mondana ilyet.
Na, egy ujabb kerdezo, akit labtorlokent kezelnek, es ahelyett, hogy paros labbal cseszne ki az illetot, meg nekiall orlodni.
Kerdezo, ne orlodj. Cseszd ki. Ez a vilag legbenabb indoka - meg tavkapcsolatban elve sem tudom ertelmezni.
Mehet a levesbe.
Aztan a kovetkezo az lesz, hogy elnezned hogy osszejott egy gyerek egy masik notol? De semmi gond, teged szeretlek. 😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!