Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben? Lefeküdjünk vagy ne?
Adott egy férfi. Pár éve már tetszik. Érzelmek nincsenek, csak nagyon bejön. Egyik legkedvesebb ismerősömmel már volt "dolga". Ő azt mondja, nem zavarná, de tartok tőle, hogy valahol mélyen ő többet érez iránta, mint alkalmi kaland. Viszont én meg már nem bírok parancsolni magamnak, ahogy a féfi sem. De bántani sem akarom a barátnőm.
És akkor most mindenki megutálhat: azért megcsalás, mert a pasinak felesége és gyereke is van.
#10,
1-es vagyok.. Hidd el, az ilyen férfiaknak/nőknek nincs semmiféle lelkiismeretfurdalásuk. Én sem hittem el sokáig, de tényleg... NINCS nekik olyan!
Ők tök magasról lesz*ják a megcsalt fél érzéseit. Ezek azok az emberek, akikkel az égvilágon soha nem történik majd semmilyen genny dolog, ami lelkileg vagy testileg leültetné őket egy kicsit, mert ők nem hiszenk az ilyen "sors visszaadja" meg hasonló tézisekben. Az ilyen ösztönlények, csak mennek, dugnak itt- ott és mosoly a fejükön. Baromira nem zavartatja magát egyik se semmilyen szempontból.
Engem a mai világban SEMMI nem lep meg. :(
Úgy vedd, hogy egy skizofrén sorozatgyilkosnak próbálod elmagyarázni, h miért rossz amit csinál. Nem fogja soha megérteni... Ő sz*ik nagy ívben a karmára meg minden ilyesmire. Csinálja, mert élvezi. Na a kérdező kb ez a kategória.
Mindegy, csak dugja meg a kiszemelt hím, teljesen lényegtelen minden más.
(de ettől függetlenül szögezzük le, hogy a férfi, aki ez a bugyiszaggató csődőr, aki még a legyet is röptében, azt se kell félteni, az a másik fele a sztorinak).
Kikerem magamnak ezeket a ribiket nonek nevezzuk.
Osztonlenyek
Remelem beno a pinakoladajuk es herpeszt kapnak a nos pasitol.
Na az viszket
A jobb kérdés amit (magadnak) feltehetsz, hogy mit tennél/lennél-e a pasi feleségének a helyében?
Aztán nézzük a pasit. Ha jól értem, már megrakta a barátnőt is (aki szintén nem a felesége), így nyilván semmi rossznak nem elrontója, ha alkalom és comb nyílik, de azért az otthon egzisztenciáját esze ágában nem lenne kockára tenni. Hanem kb úgy magyarázza magának is, mint te, hogy ez csak szex.
Belemész a kalandba. Ha szar, akkor így jártál, ha nem, akkor viszont mondogathatod magadnak az előbbit: nem fog ő, csak nálad felállni, de töröl mindenestől, ha az egzisztencia kerül veszélybe. Valószínűleg.
Akkor meg jobb lenne tán olyan partnert keresni a gyeplő eleresztésére, akinek nem (nagy) áldozat az ennél kicsivel több sem - igény esetén.
Persze, ha ellenállhatatlan vágy hajt arra, hogy apu szintén eldobható papírzsepi-helyettese legyél, akkor mondhatod magadnak, hogy a jó(?/!) kufirc közben-után sem lesznek érzelmeid.
Az meg, ha netán munkahelyen adott ez a férfi pár éve,...
Én a helyedben hányingert kapnék ilyen pasitól, és szerencsére nem vagyok helyedben. Nem vagyok top 10-es, 20 éves pipi, de a mai napig találok magamnak független, nőtlen pasit, akinek nem csak egy dugásra kellek. Biztos tudok valamit, amit te nem. :D
A szexpózok helyett inkább azon törd a fejed, hogy te miért alacsonyítod le magad ilyen mélyre? És miért gondolod, hogy ez így normális, ha mindenki kefél mindenkivel, akit épp megkívánt? Mint egy tüzelő szuka.
Szerintem csináljátok kutyapózban, az olyan stílszerű!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!